Καλή παρουσία και «Χ» με Σερβία

Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012
Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής μας με την αντίστοιχη της Σερβίας στο Στάδιο ΓΣΖ.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε καλή οργάνωση, καλή παρουσία και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι το σφύριγμα της λήξης του αγώνα.
 
Οι διεθνείς μας έδωσαν πολλές δυνάμεις και στο τέλος άγγιξαν τη νίκη απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα όπως η Σερβία, που δημιούργησε με τη σειρά της κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες.
 
Στο φινάλε (90’) η Εθνική μας δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα, όμως το σουτ του Χριστοφή έδιωξε σε κόρνερ πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος αμυντικός της Σερβίας.
 
Η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας χάθηκε στο 54’, όταν μετά από σέντρα του Εφραίμ η κεφαλιά του Μυτίδη έφυγε πάνω από τα δοκάρια των Σέρβων.
 
Στο 74’ μετά από μπαλιά του Χαραλάμπους ο Δημήτρης Χριστοφή από πλάγια θέση έκανε το σουτ και ο τερματοφύλακας της Σερβίας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.
 
Στο β’ μέρος η Εθνική μας ήταν σαφώς πιο επικίνδυνη στον επιθετικό τομέα και παρά το δίκαιο της ισοπαλίας, στο 90’ θα μπορούσε να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
 
Από τη πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν κάποιες αξιόλογες φάσεις, όμως σε όλες τις περιπτώσεις η σωστή αμυντική  οργάνωση και οι επεμβάσεις του Χριστάκη Μάστρου (πρώτη παρουσία κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής) διατήρησαν ανέπαφο το τέρμα μας.
 
Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χρησιμοποίησε τους Μάστρου, Ηλία Χαραλάμπους, Μερκή, Μυτίδη (60’ Χριστοφή), Χαραλαμπίδη (60’ Σολωμού), Σιέλη, Νικολάου (70’ Αγγελή  Χαραλάμπους), Ντομπρασίνοβιτς, Αβραάμ (77’ Βασιλείου), Δημητρίου (86’ Αλεξάνδρου), Εφραίμ (60’ Σατσιά).
 
Η Σερβία ξεκίνησε το σημερινό φιλικό με τους Stojkovic, Basta, Ivanovic, Nastasic, Obradovic, Ignjovski, Kuzmanovic, Duricic, Sulejmani, Jovanovic, Soppovic.
 
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Ολλανδός Kevin Blom με βοηθούς τους συμπατριώτες του Nicky Siebert και Patrick Langkamp.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent