Ήττα στην Ισλναδία με 1-0

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011
Η Εθνική μας δημιούργησε τις προϋποθέσεις και για το καλύτερο στο Ρέικιαβικ, όμως δυστυχώς δεν πήρε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.
 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα μεγαλύτερα στάδια του αγώνα διατήρησε τον έλεγχο, δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες, όμως τα δεδομένα δεν άλλαξαν και μετά το αποτέλεσμα της ήττας οπισθοχωρήσαμε στο τελευταίο σκαλοπάτι του ομίλου μας.
 
Οι γηπεδούχοι πριν συμπληρωθεί το 4’ άνοιξαν το σκορ με τον Sigthórsson και αυτή η εξέλιξη δυστυχώς δημιούργησε περισσότερες δυσκολίες στην ομάδα μας.
 
Σταδιακά οι διεθνείς μας ανέλαβαν πρωτοβουλίες και στο 12’ το δυνατό σουτ του Δημητρίου απέκρουσε ο Hannes Halldórsson.
 
Στο 32’ η ομάδα μας έχασε νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Δημητρίου από πολύ καλή θέση εξουδετέρωσε ο Ισλανδός τερματοφύλακας.
 
Στην επανάληψη η Εθνική μας διατήρησε την υπεροχή και έγινε σαφώς πιο επικίνδυνη για την εστία του Halldórsson όμως δεν αξιοποιήσαμε καμία από τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και το φινάλε βρήκε τους Ισλανδούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση που διανύουμε.
 
Ανάμεσα στις ευκαιρίες που χάθηκαν στην επανάληψη, σημειώνουμε τις δύο μεγάλες φάσεις που χάθηκαν στο 73’ και 86’ αντίστοιχα.
 
Στην πρώτη φάση ο δραστήριος Δημήτρης Χριστοφή από εξαιρετική σουτ έπιασε το σουτ και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό της Ισλανδίας και στο 86’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρέθηκε ξανά σε θέση βολής απέναντι από την εστία των Ισλανδών, αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Ισλανδούς να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο σε ένα παιχνίδι που μας άξιζε να πάρουμε το μάξιμουμ άλλα δυστυχώς ούτε το μίνιμουμ δεν πήραμε.
 
Η Εθνική μας αγωνίστηκε με τους Γιωργαλλίδη, Πουρσαϊτίδη, Αβραάμ, Χρίστου, Μερκή, Σατσιά, Δημητρίου, Χαραλαμπίδη (82’ Παύλου), Οκκά (46’ Μακρίδης), Αλεξάνδρου (60’ Εφραίμ), Χριστοφή.
 
Στον πάγκο έμειναν οι Κίσσας, Μ. Νικολάου, Εφραίμ, Σιέλης, Σολωμού.
 
Η Ισλανδία ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Halldórsson, Sævarsson, Sigurdsson, Jónsson, Gudmundsson, Daníelsson, Gudjohnsen, Sigthórsson, Valgardsson, Bjarnason, Jónasson.
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent