Μπήκαν και οι υπογραφές

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011
Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΠ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Χάρης Λοϊζίδης καλωσορίζει τον νέο μας Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Νίκο Νιόπλια.

Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής κ. Νίκος Νιόπλιας υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΚΟΠ. Το απόγευμα συνάντηση γνωριμίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ.
 
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/6) στα γραφεία της ΚΟΠ, ο κ. Νιόπλιας μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενημερώθηκε για θέματα προγραμματισμού ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων της Εθνικής μας, που αρχίζουν στις 10 Αυγούστου με φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο με αντίπαλο την Μολδαβία.
 
Ο νέος μας Ομοσπονδιακός προπονητής θα εγκατασταθεί στην Κύπρο εντός Ιουλίου για να παρακολουθήσει τους αγώνες που θα δώσουν οι ομάδες μας στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ.
 
Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντησης πέραν από την ανασκόπηση και τη συζήτηση για θέματα προγραμματισμού, ξεκαθάρισε και το θέμα που αφορά τους συνεργάτες του στην Εθνική μας.
 
Συγκεκριμένα συνεργάτες του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή θα είναι οι Μιχάλης Ιορδανίδης, Νίκος Τσίμπος (θα έχει και την ευθύνη της παρακολούθησης των αντιπάλων της Εθνικής μας) και Αντώνης Κέζος (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης).
 
Συνάντηση γνωριμίας
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σήμερα το απόγευμα προγραμματίστηκε συνάντηση γνωριμίας του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
 
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο ALLEGRA (ΓΣΠ) και ώρα 17:00.
 
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου ΚΟΠ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent