Στέφανος Βοσκαρίδης: «Πήραμε πανάξια ένα σπουδαίο βαθμό»

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Στέφανος Βοσκαρίδης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το σημερινό 1-1 της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών στο Αζερμπαϊτζάν ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Πήραμε ένα σπουδαίο βαθμό αν αναλογιστούμε ότι ήταν το ξεκίνημα μιας νέας διοργάνωσης που στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο σε αυτό τον όμιλο.

Οι ποδοσφαιρίστριες μας έδωσαν πολλές δυνάμεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με το πάθος τους, πήραν πανάξια το βαθμό της ισοπαλίας.

Χρειαζόμαστε αρκετή δουλειά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει στην Εθνική μας.

Είμαστε ικανοποιημένοι για την παρουσία και το αποτέλεσμα εδώ στο Μπακού και πρέπει να ολοκληρώσουμε σωστά αυτό τον πρώτο γύρο των υποχρεώσεων μας στον αγώνα που ακολουθεί με τα Νησιά Φαρόε την ερχόμενη Τρίτη στην Κύπρο».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent