Κρίμα, μεγάλο κρίμα γιατί η εξαιρετική παρουσία του β’ μέρους δεν απέφερε βαθμολογικό κέρδος για την Εθνική μας. Δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για ανατροπή του 0-2 και θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστο στο βαθμό της ισοπαλίας.">

Κύπρος-Νορβηγία 1-2

Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010
Κρίμα, μεγάλο κρίμα γιατί η εξαιρετική παρουσία του β’ μέρους δεν απέφερε βαθμολογικό κέρδος για την Εθνική μας. Δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες για ανατροπή του 0-2 και θα μπορούσε να φτάσει τουλάχιστο στο βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Νορβηγοί ξεκίνησαν το παιχνίδι με γκολ, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Άρνε Ρίσε από κοντά νίκησε το Γιωργαλλίδη γράφοντας το 0-1.

Η  Εθνική μας σταδιακά άρχισε να βρίσκει το καλό της πρόσωπο και στο 38' έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στο 1-1 όταν μετά από σέντρα του Αλωνεύτη ο Μιχάλης Κωνσταντίνου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια της Νορβηγίας.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 42' ο Κάριου δέχτηκε μπαλιά στη μεγάλη περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε με ατομικές ενέργειες και από κοντά πέτυχε το 0-2.

Στην επανάληψη η Εθνική μας ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ο Αβραάμ από πλάγια θέση έπιασε  το γωνιακό σουτ και ο Νορβηγός τερματοφύλακας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 58' ο Γιάννος Οκκάς με πλασέ μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και όντως η μια ευκαιρία διαδεχόταν την άλλη. Στο β' μέρος η ομάδα μας ήταν εξαιρετική και το τελικό αποτέλεσμα την άφησε με το αίσθημα του μεγάλου αδικημένου.

Στο 67' ο τερματοφύλακας της Νορβηγίας απέκρουσε λοιπόν μακρινό σουτ του Αλωνεύτη και λίγο αργότερα αμυντικός απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή του τέρματος νέο σουτ του Αλωνεύτη.

Στο 72' ο Νορβηγός τερματοφύλακας πραγματοποίησε την απόκρουση του αγώνα σε δυνατό σουτ του Αλωνεύτη, στέλνοντας τη μπάλα σε κόρνερ. Ο Αλωνεύτης ήταν πρωτογωνιστής και στη φάση του 76' όταν από μακριά έστειλε το σουτ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των Νορβηγών.

Η Εθνική μας δυστυχώς γνώρισε την ήττα σε ένα παιχνίδι που άξιζε να πάρει βαθμολογικό κέρδος.

ΚΥΠΡΟΣ: Γιωργαλλίδης, Πουρσαϊτίδης, Χαραλαμπίδης (46' Σατσιάς), Μερκής (80' Χριστοφή), Χαραλάμπους (85' Εφραίμ), Μακρίδης, Αβραάμ, Αλωνεύτης, Ντομπρασίνοβιτς, Οκκάς, Κωνσταντίνου

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Knudsen, Hoegli, Wahler, Hangeland, A. Riise, H. Riise (77' Moen) , Hauger, Carew, Pediersen, Erindheim, Huseklep

**Διατέθηκαν 7.648 εισιτήρια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από το παιχνίδι μας με τους Νορβηγούς.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent