Ρένος Δημητριάδης: «Στόχος μας σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη»

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2026

Η Εθνική μας ομάδα Γυναικών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκτός έδρας αγώνες με Μολδαβία (14/4) και Ρουμανία (18/4) αντίστοιχα και όπως δηλώνει ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, θα κυνηγήσουμε τον καλύτερο δυνατό απολογισμό.

«Δεν έχει τίποτε τελειώσει, ανεξάρτητα από το άτυχο παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Ρουμανία στην Κύπρο. Μας απομένουν τρεις αγώνες και όπως πάντα στόχος μας είναι η νίκη, για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον όμιλο μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ρένος Δημητριάδης.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ομοσπονδιακού μας προπονητή

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent