Δηλώσεις Νίκου Κωστένογλου και Πιέρου Σωτηρίου για τον αγώνα με τη Μάλτα

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021
Σε Συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μάλτα μίλησε ο προπονητής της Εθνικής μας Νίκος Κωστένογλου ενώ, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Πιέρος Σωτηρίου. 

Ξεκάθαρο το μύνημα τόσο από τον προπονητή όσο και από τον εκ των αρχηγών της Εθνικής μας για τον στόχο μας απέναντι στη Μάλτα.

"Υπάρχει έντονη επιθυμία από όλους μας να έχουμε βελτιωμένη εικόνα και να πάρουμε τη νίκη απέναντι στη Μάλτα. Ξέρουμε ότι ο κόσμος θέλει κίνητρο για να έρθει στο γήπεδο, όμως ελπίζουμε οι Κύπροι φίλαθλοι να είναι στο πλευρό μας και να μας δώσουν αυτοί επιπλέον κίνητρο", δήλωσε ο κ. Κωστένογλου για να προσθέσει, απαντώντας σε ερωτήσεις:

"Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για το ποιες είναι οι δυνατότητες μας ως Εθνική ομάδα τη δεδομένη στιγμή. Ως προπονητής, θέλω την ομάδα μου να είναι καλύτερη και πιο αποτελεσμάτικη. Δεν είναι καθόλου εύκολο για εμένα ως προπονητής να δέχεται η ομάδα μου συνεχόμενες ήττες και προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση.  Δυστυχώς δεν καταφέραμε σε αυτή τη σειρά των αγώνων, να παίξουμε με τους ίδους ποδοσφαιριστές σε δύο συνεχόμενους αγώνες. Ακόμη και αύριο θα έχουμε δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμού. Θα δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και θα αποφασίσουμε για την εντεκάδα".

Από την πλευρά του, ο Πιέρος Σωτηρίου δήλωσε:

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη, έστω και μισό μηδέν απέναντι στη Μάλτα. Δεν θα υπάρχει καμιά δικαιολογία σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, θέλουμε να έχουμε διακρίσεις και επιτυχίες με την Εθνική. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα δώσουμε τα πάντα'. 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent