Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021
*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ορμήδειας Κωνσταντίνος Νικολάου θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άσσιας Νικόλας Πατσής και Ανδρέας Πλατής θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ακρίτα Χλώρακας Ανδρέας Μιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Κούρη Ερήμης  Flynn Gillespie Connor και Nsele Regis θα εκτίσουν την ποινή τους στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Αλέξανδρος Μπρατσιάνης και Χρίστος Αντωνίου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο προπονητής του Άρη Λιασής Λουκά θα εκτίσει την ποινή του στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αλκής Ορόκλινης Victor Olatunji θα εκτίσει την ποινή του στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Αχυρώνα Λιοπετρίου Ανδρέας Ηλία και Yoann Tribeau θα εκτίσουν την ποινή τους στην 34η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πέγειας Ben-Kmayal Kareem θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς Μάριος Χατζημιχαήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΜΕΑΠ Χρυσοβαλάντης Παναγιώτου θα εκτίσει την ποινή του στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Ολυμπιάδας Λυμπιών Ανδρέας Αλκιβιάδης και Ανδρέας Αναστασίου θα εκτίσουν την ποινή τους στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου Stefan Panic θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του β' ομίλου του Πρωταθλήματος Cyta.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent