Φιλική νίκη με 1-0 επί του Ισραήλ

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019

Η Εθνική μας όπως άρχισε το σημερινό παιχνίδι με το Ισραήλ.
-------------------------------


Με νίκη άνοιξε σήμερα το απόγευμα ο κύκλος με τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής μας ομάδας των Νέων ενόψει της συμμετοχής της στον Elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Στο Στάδιο της Αναγέννησης Δερύνειας η Κύπρος νίκησε με 1-0 το Ισραήλ στο πρώτο παιχνίδι για το 2019.

Χρήσιμο το δυνατό φιλικό και ταυτόχρονα δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως την παρουσία των διεθνών μας που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 σε ένα χρονικό διάστημα με λίγες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 19ο  λεπτό ο Σάββας Νικολάου απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο αρχηγός του Ισραήλ End Karzev.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας παρουσιάστηκε σαφώς καλύτερη και πριν φθάσει στο γκολ είχε χαμένο πέναλτι που κέρδισε ο Γερολέμου (εκτέλεσε ο Κατσαντώνης και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ισραήλ στο 67' ) και δύο μεγάλες ευκαιρίες με το Δημήτρη Ράσπα.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε στο 68' με δυνατό σουτ ο Ανδρέας Κατσαντώνης μετά από προσπάθεια και γύρισμα του Ανδρόνικου Κακουλλή, που μπήκε ένα λεπτό νωρίτερα στο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φτάσουν στην ισοφάριση όμως το φιλικό 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Η Κύπρος αγωνίστηκε με τους Σ. Νικολάου, Κ. Σεργίου (67' Τρύφωνος), Λεμονάρης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παναγιώτου, Κωστή (67' Κ. Ηλία), Κατσαντώνης, Μ. Ιωάννου (82' Καραγιάννης), Γερολέμου (67' Κακουλλής), Τζιωνής (46' Ράσπας), Κ. Μιχαηλίδης (82' Παναγή).

Στην παρουσία του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν ο φιλικός αγώνας.

Η Εθνική μας θα δώσει τις επίσημες υποχρεώσεις της τον ερχόμενο Μάρτιο στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στον έκτο όμιλο όπου εκτός από τους Πορτογάλους θα αντιμετωπίσει τη Σκοτία και την Τουρκία.

Το Ισραήλ  προετοιμάζεται επίσης για τη συμμετοχή του στον Elite round όπου κληρώθηκε στον πέμπτο όμιλο μαζί με τη Γαλλία, την Ελβετία και την Πολωνία.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent