Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία που λαμβάνουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών και σειρά μέτρων για διευθέτηση στο δίκαιο αίτημα τους.

">

Χορηγία γυναικείου ποδοσφαίρου και διακοπή του Πρωταθλήματος Γυναικών

Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012
Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Σωματεία που λαμβάνουν μέρος στο Πρωτάθλημα Γυναικών και σειρά μέτρων για διευθέτηση στο δίκαιο αίτημα τους.
 
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας κ. Φοίβου Βάκη, τα Σωματεία που λαμβάνουν μέρος στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Γυναικών εξέθεσαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Παράλληλα μετέφεραν την πικρία και την απογοήτευση τους στο γεγονός ότι η βουλή έχει αποκόψει την κρατική χορηγία που δίνεται κάθε χρόνο για στήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου, σε μια περίοδο που η μόνη σχεδόν έκφραση του γυναικείου αθλητισμού είναι μέσα από το αναπτυσσόμενο γυναικείο ποδόσφαιρο.
 
Ανταλλάχθηκαν απόψεις και συμφωνήθηκε όπως ενταθούν οι προσπάθειες ούτως ώστε η επιτροπή οικονομικών της Βουλής μαζί με τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να απελευθερωθεί το κονδύλι που προοριζόταν για το γυναικείο ποδόσφαιρο.
 
Ακολούθησε συνεδρία των Σωματείων και αποφασίστηκε ως πρώτο μέτρο η δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση έναρξης των αγώνων της 16ης αγωνιστικής.
 
Αποφασίστηκε επίσης σειρά άλλων μέτρων με αποκορύφωμα την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος από την Κυριακή 25 Μαρτίου σε περίπτωση που το δίκαιο αίτημα των Σωματείων δεν διευθετηθεί.     

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent