G.C. School-Αραράτ διεκδικούν το Κύπελλο

Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009
Αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Σάλας  Ανδρών 2008-2009. Την Παρασκευή 8 Μαΐου, G.C SCHOOL OF CAREERS  και  AGBU ARARAT θα διεκδικήσουν  το τρόπαιο και αν πάρουμε ως δεδομένο την εξαιρετική εικόνα που παρουσίασαν στο θεσμό του πρωταθλήματος, υπόσχονται πλούσιο θέαμα στο μεγάλο ραντεβού της διάκρισης.

«Ευχή όλων μας είναι να γίνει πραγματική γιορτή ο τελικός και όλοι να συμπεριφερθούν μέσα σε σωστά πλαίσια. Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για διαφήμιση του αθλήματος και είμαστε βέβαιοι ότι οι δύο ομάδες θα προσφέρουν και το ανάλογο θέαμα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής FUTSAL της ΚΟΠ κ. Γιώργος Μηχανικός.

Στην καθιερωμένη σύσκεψη του τελικού που έγινε στα γραφεία της ΚΟΠ, μετά από κλήρωση γηπεδούχος ομάδα θα είναι το G.C SCHOOL OF CAREERS και φιλοξενούμενη η AGBU ARARAT. Να σημειωθεί ακόμη ότι η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Η ομάδα του G.C School of Careers για να φτάσει στον τελικό απέκλεισε κατά σειρά τον Χαράλαμπο Πεττεμερίδη με 14-0, τον ΕΑΣ Αγίου Δομετίου με 15-3, τον Προμηθέα με 11-1 και στην ημιτελική φάση τον Αστέρα Στροβόλου με 7-0 και 6-2.
 
Η ομάδα AGBU ARARAT απέκλεισε τον Πήγασο με 6-3, το CYPRUS COLLEGE με 6-2, την ΟΧΕΝ Περιστερώνας με 17-2 και στην ημιτελική φάση τον Παρνασσό Στροβόλου με 4-3 και 3-3.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Αντώνης Κωνσταντινίδης και Μάριος Σταμάτης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρίου.
Ο τελικός θα διεξαχθεί (20:00) στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερίου» στη Λευκωσία και θα προβληθεί  απευθείας από την LTV.

Στο ημίχρονο του τελικού, θα γίνουν οι απονομές των επάθλων για τις πρωταθλήτριες και δευτεραθλήτριες ομάδες Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας καθώς και του πρωταθλήματος U-17.

Τελικός Κυπέλλου
U-17

Λειβαδιακός Λειβαδιών και ΕΝΑ Αθηένου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Futsal στην Κατηγορία U-17. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18:00 στην κλειστή αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερίου», πριν από τη διεξαγωγή του τελικού ανδρών.

Η ΕΝΑ Αθηένου στην πρώτη φάση της διοργάνωσης απέκλεισε εκτός έδρας την ΧOMENMEN με 8-1 και στην ημιτελική φάση τον Παρνασσό Στροβόλου. Ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας και με το εντός έδρας 6-3 προχώρησε στον τελικό. Να σημειώσουμε ότι η ΕΝΑ πανηγύρισε την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Λειβαδιακός στην πρώτη φάση απέκλεισε εκτός έδρας το GC SCHOOL με 4-1 και στην ημιτελική φάση την ομάδα του ΑΟΕ Δήμου Λακατάμιας. Ηττήθηκε στην έδρα του με 1-3, όμως κέρδισε στον επαναληπτικό με 4-2 και εξασφάλισε εισιτήριο τελικού με τα εκτός έδρας τέρματα. Στην κούρσα του πρωταθλήματος ο Λειβαδιακός τερμάτισε στην 5η θέση.
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent