Μετά την κλήρωση των προκριματικών φάσεων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, σειρά παίρνει η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.">

Η μεγαλύτερη έκπληξη

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011
Μετά την κλήρωση των προκριματικών φάσεων του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ, σειρά παίρνει η κλήρωση της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών.
 
Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης (23 Ιουνίου) στα γραφεία της Νιόν της Ελβετίας και την Κύπρο εκπροσωπεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Απόλλωνας.
 
Σχετικά με την παρουσία του Απόλλωνα, γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ και όπως σημειώνεται, στην περσινή διοργάνωση απέκλεισε την δύο φορές την πρωταθλήτρια Ευρώπης Umeå IK Σουηδίας και αυτή ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της διοργάνωσης.
 
Η κυπριακή ομάδα μετά τις επιτυχίες της βρίσκεται πλέον στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με την ŽNK Krka (Σλοβενία), MTK FC (Ουγγαρία), Gintra Universitetas (Λιθουανία), FC Bobruchanka (Λευκορωσία), KÍ Klaksvík (FRO, 4), PK-35 Vantaa (Φινλανδία) και BSC Young Boys (Ελβετία).
 
Μετά τη θετική απάντηση της ΟΥΕΦΑ, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τον όμιλο στην Κύπρο και σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας οι αγώνες της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ 11-16 Αυγούστου 2011.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η ομάδα του Απόλλωνα όπως παρατάχθηκε στο ιστορικό παιχνίδι με την Umeå IK Σουηδίας τον περασμένο Αύγουστο.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent