Τέλος Ιουνίου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει της συμμετοχής της στο UEFA Futsal Cup.">

Φιλοξενία ομίλου και πρόκριση

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011
Τέλος Ιουνίου προγραμματίζεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει της συμμετοχής της στο UEFA Futsal Cup.
 
Η ομάδα μετά από την εντυπωσιακή πορεία της στις διοργανώσεις της ΚΟΠ και την κατάκτηση του νταμπλ, στοχεύει σε πρόκριση στη δεύτερη φάση (main round) του UEFA Futsal Cup, στο οποίο θα λάβει μέρος για δεύτερη φορά.
 
Πριν από δύο χρόνια η Ομόνοια φιλοξένησε τον όμιλο της προκριματικής φάσης στην Κύπρο και κατάφερε να εξασφαλίσει εισιτήριο πρόκρισης, στόχο που θα επιδιώξει να επαναλάβει και αναμένοντας πάντοτε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ κατά πόσο θα της αναθέσει ξανά τη διοργάνωση του ομίλου.
 
«Υπάρχουν ασφαλώς οι εμπειρίες της περσινής χρονιάς, υπάρχουν και οι δυνατότητες, όμως οι δυσκολίες μιας ευρωπαϊκής συμμετοχής είναι δεδομένες.
 
Εξαρτάται και από τον παράγοντα της κλήρωσης και ελπίζουμε κάποια μέρα που δεν θα είναι μακριά, οι κυπριακές ομάδες να λαμβάνουν μέρος απευθείας από την δεύτερη φάση της διοργάνωσης», αναφέρει στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο υπεύθυνος Futsal της Ομόνοιας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου κ. Αντώνης Ζυμαράς.
 
Η κλήρωση των αγώνων της προκριματικής φάσης θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου στην Νιόν της Ελβετίας. 

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΟΥΕΦΑ οι αγώνες των ομίλων της προκριματικής φάσης θα διεξαχθούν μεταξύ 13-21 Αυγούστου 2011 και οι ομάδες που θα εξασφαλίσουν πρόκριση θα λάβουν μέρος στην επόμενη φάση (Main round).
 
Η Ομόνοια όπως προαναφέραμε θα ξεκινήσει τον κύκλο της προετοιμασίας της περί τα τέλη Ιουνίου (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα) και στο δυναμικό της ομάδας προστέθηκε ήδη ο Κωνσταντίνος Ανδρέου που αγωνιζόταν στον Παπαέλληνα.
 
Τμήματα υποδομής
Ο απολογισμός της φετινής χρονιάς κατέγραψε για την Ομόνοια Λευκωσίας έξι τίτλους σε Άνδρες, Νέους και Παίδες.
 
Η στήριξη της βάσης αποτελεί προτεραιότητα για τους «πράσινους» και όπως μας ανέφερε ο κ. Ζυμαράς, μέσα στα επόμενα πλάνα είναι η δημιουργία τμημάτων υποδομής για να δοθούν περισσότερες ευκαιρίες σε παιδιά να γνωρίσουν καλύτερα το άθλημα και να δοκιμάσουν το ταλέντο τους.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent