Με τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης ολοκληρώθηκε σήμερα το Πρωτάθλημα Ένταξης ΚΟΠ. Πρωταθλήτρια η ομάδα Λειβαδιακός/Σαλαμίνα Λειβαδιών, ανεβαίνει και η ΑΕΚ Κοράκου.
 
">

Ανεβαίνει και η ΑΕΚ Κοράκου

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011
Με τις αναμετρήσεις της τελικής φάσης ολοκληρώθηκε σήμερα (1/6) το Πρωτάθλημα Ένταξης ΚΟΠ. 

Πρωταθλήτρια η ομάδα Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών, ανεβαίνει και η ΑΕΚ Κοράκου.
 
Στη φετινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 32 ομάδες και μέσα από τη διαδρομή των προκριματικών φάσεων 4 ομάδες συμμετείχαν στην ημιτελική όπου κρίθηκαν τα πρώτα δύο εισιτήρια της ανόδου.
 
Εισιτήριο συμμετοχής για το νέο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας όπως είναι γνωστό εξασφάλισαν από την περασμένη Κυριακή Λειβαδιακός / Σαλαμίνα Λειβαδιών και Ελπίδα Αστρομερίτη, που νίκησαν Κέδρο και ΑΕΚ αντίστοιχα.
 
Σήμερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ  Κοράκου να εξασφαλίσει εισιτήριο ανόδου και στα αξιοσημείωτα καταγράφεται το γεγονός ότι και οι τρεις ομάδες για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Δ’ Κατηγορίας.
 
Τελικός
Ο μεγάλος τελικός μεταξύ των ομάδων του Λειβαδιακού/Σαλαμίνας Λειβαδιών και της Ελπίδας Αστρομερίτη έγινε στο γήπεδο «Δημήτρης Χάματσος» στο Δάλι και πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα των Λειβαδιών με 3-1.
 
Πρωταγωνιστής του τελικού αναδείχτηκε ο πρώην διεθνής Νικόλας Γεωργίου που πέτυχε και τα τρία τέρματα. Έφτασε στα οκτώ και μοιράστηκε την πρωτιά των  σκόρερ της διοργάνωσης μαζί με τον Χρίστο Βορκά (ΑΕΚ Κοράκου).
 
Στο 51’ ο Νικόλας Γεωργίου με κεφαλιά μετά από δέντρα του Γιαννάκη Ποντικού άνοιξε το σκορ, στο 53’ με πέναλτι πέτυχε το 2-0 και στο 71’ με νέα κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.
 
Η Ελπίδα στο 57’ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το πλασέ του Φίλιππου Μουζούρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χοίρα και στο 83’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό σουτ διαμόρφωσε το 3-1.
 
Ανεβαίνει και η ΑΕΚ
Ο αγώνας κατάταξης για τις θέσεις 3-4 μεταξύ του Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας και της ΑΕΚ Κοράκου έγινε στο γήπεδο Κύκκου παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων και η ΑΕΚ μετά το νικηφόρο 2-1 εξασφάλισε το τρίτο εισιτήριο ανόδου.
 
Ο Κέδρος άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Αριστοδήμου και στην επανάληψη η ομάδα της Κοράκου έφτασε στη μεγάλη ανατροπή από τέρματα που πέτυχε  ο Χρίστος Βορκάς (70’, 77’).
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Η απονομή του τροπαίου στον αρχηγό της ομάδας Λειβαδιακός/Σαλαμίνα Λειβαδιών Γιώργο Δ. Γεωργίου από τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Ανθούλη Μυλωνά.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent