Μήνυμα γιορτής για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου Ανδρών Futsal μεταξύ του Παρνασσού Στροβόλου και της Ομόνοιας Λευκωσίας. ">

Γιορτή ο τελικός

Πέμπτη, 12 Μαΐου 2011
Μήνυμα γιορτής για τον αυριανό τελικό Κυπέλλου Ανδρών Futsal μεταξύ του Παρνασσού Στροβόλου και της Ομόνοιας Λευκωσίας.
 
Ο τελικός θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Μαΐου στην αίθουσα αθλοπαιδιών Δήμου Λατσιών «Σωτήρης Μέσσιος» και θα αρχίσει στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2.
 
Σε σημερινή (12/5) Συνέντευξη Τύπου, στην παρουσία των διαγωνιζομένων ομάδων, ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του τελικού και όλες οι πλευρές εξέφρασαν με βεβαιότητα την εκτίμηση ότι θα γίνει μια μεγάλη γιορτή.
 
Καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των διαγωνιζομένων ομάδων, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Futsal της ΚΟΠ κ. Γιώργος Μηχανικός συγχάρηκε Παρνασσό και Ομόνοια για την πρόκριση τους, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ότι ο τελικός θα μετατραπεί σε γιορτή του αθλήματος που κερδίζει συνεχώς νέους φίλους.
 
Ο κ. Μηχανικός ανακοίνωσε επίσης το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των προπονητών Futsal που ανέδειξε κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς τον αρχηγό της Ομόνοιας Μανώλη Μανώλη.
 
«Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να γίνομαι και καλύτερος. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να διεκδικήσουμε και το τρόπαιο, πήραμε το πρωτάθλημα όμως θέλουμε και τον τίτλο του κυπέλλου.
 
Ο Παρνασσός είναι άξιος αντίπαλος και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πετύχουμε το στόχο μας», ανέφερε σε δηλώσεις του ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς.
 
Ο αρχηγός του Παρνασσού Χρίστος Αντωνίου από την πλευρά του συγχάρηκε την Ομόνοια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και τον Μανώλη για την διάκριση του και συνεχίζοντας πρόσθεσε:
 
«Ελπίζουμε να γίνει ένας πολύ καλός τελικός και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Θέλουμε το τρόπαιο και ελπίζω να είμαστε εμείς οι τυχεροί».
 
Οι παράγοντες
Ο Γενικός Γραμματέας του Παρνασσού Στροβόλου κ. Νίκος Δημοσθένους ξεκίνησε τις δηλώσεις του συγχαίροντας την Ομόνοια για την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος και συνέχισε:
 
«Από την πλευρά μας διαβεβαιώνουμε ότι η συμπεριφορά μας θα είναι υποδειγματική και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος».
 
Ο κ. Αντώνης Ζυμαράς από πλευράς Ομόνοιας εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός.
 
«Συγχαίρω τον Παρνασσό για την πρόκριση του στον τελικό. Από μόνος του ο τελικός είναι απρόβλεπτος και ο καλύτερος ευχόμαστε να είναι και ο νικητής».
 
Οι προπονητές
Ο προπονητής του Παρνασσού Ανδρέας Πίσσης συγχάρηκε τις δύο ομάδες για την είσοδο τους στον τελικό και τόνισε:
 
«Ευχόμαστε να γίνει ένας πολύ καλός αγώνας, αντάξιος του ονόματος των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στον τελικό. Θέλουμε το κύπελλο και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να το κατακτήσουμε».
 
Ο Κάρολ Κοστανιάν ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος με τα καλύτερα για τον Παρνασσό.
 
«Είμαστε στο βάθρο και συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά θέλουμε και το κύπελλο. Καλή τύχη και στους φίλους αντίπαλους του Παρνασσού», πρόσθεσε ο προπονητής της Ομόνοιας.
 
Τα εισιτήρια
Στη σημερινή σύσκεψη αστυνόμευσης του τελικού για σκοπούς ελέγχου των ατόμων που θα μπουν το γήπεδο και ασφάλειας των φιλάθλων, η αστυνομία ζήτησε να γίνεται έλεγχος στον αριθμό των ατόμων που θα μπαίνουν το γήπεδο. Γι’ αυτό εκδόθηκαν 1000 εισιτήρια εισόδου (δελτίο εισφοράς). 750 εισιτήρια των 10 ευρώ και 250 (μαθητικά) των πέντε ευρώ.
 
Οι διαιτητές του τελικού
Τον τελικό θα διαιτητεύουν ο Αντώνης Κωνσταντινίδης και η Παρασκευή Μιχαήλ με παρατηρητή τον Ανδρέα Δημητρίου. Χρονομέτρης ορίστηκε ο Ροβέρτος Χαψή και γραμματεία ο Αντώνης Μαγιάς.
 
Το παιχνίδι όπως προαναφέραμε θα αρχίσει στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2, προς το οποίο εκφράστηκαν ευχαριστίες τόσο από τον κ. Μηχανικό όσο και από τους εκπρόσωπους των διαγωνιζομένων ομάδων.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στιγμιότυπο από πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος μεταξύ της Ομόνοιας και του Παρνασσού. Αύριο θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του κυπέλλου.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent