Οι Πρόεδροι των διαγωνιζομένων ομάδων για την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009, με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους φιλάθλους τους για να παραβρεθούν στο ΓΣΠ και να βοηθήσουν να γίνει μια πραγματική γιορτή.">

Μήνυμα των Πρόεδρων και των αρχηγών των ομάδων

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009
Οι Πρόεδροι των διαγωνιζομένων ομάδων για την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009, με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση στους φιλάθλους τους για να παραβρεθούν στο ΓΣΠ και να βοηθήσουν να γίνει μια πραγματική γιορτή.
 
Τα δικά τους μηνύματα στέλνουν και  οι αρχηγοί των δύο ομάδων, και μεταξύ άλλων, χαρακτηρίζουν σημαντική την παρουσία τους σε ένα παιχνίδι που αφιερώθηκε για τα 75χρόνα της ΚΟΠ.
 
«Καταρχήν θέλουμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές των ευρωπαϊκών επιτυχιών της ομάδας μας και ταυτόχρονα, να χειροκροτήσει και την ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα για την εξαιρετική παρουσία της στους αγώνες με την Ραπίντ. Καλούμε τον κόσμο να βοηθήσει για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και να απολαύσει το παιχνίδι», τονίζει αρχικά ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Φοίβος Ερωτοκρίτου.
 
Το ΑΠΟΕΛ ανεξάρτητα από τις δύσκολες υποχρεώσεις του στην Ευρώπη, θα κυνηγήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και ο Πρόεδρος καταθέτει τη δική του άποψη:
 
«Είναι ένας τίτλος, ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και θα τον κυνηγήσουμε με όλη τη σοβαρότητα που διακρίνει το ΑΠΟΕΛ. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και στην τεχνική ηγεσία και είμαστε βέβαιοι, ότι το ΑΠΟΕΛ θα δείξει ξανά το πολύ καλό του πρόσωπο. Αντιμετωπίζουμε μια εξαιρετική ομάδα που άδικα δεν προχώρησε στην Ευρώπη και θα πρέπει να την συγχαρούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε στους αγώνες με την Ραπίντ Βιέννης».
 
Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Σατσιάς μας δήλωσε ενόψει του αγώνα:
 
«Παίζεται ένας τίτλος και ασφαλώς μας ενδιαφέρει πολύ η κατάκτηση του και θα αγωνιστούμε με όλη τη σοβαρότητα που διακρίνει την ομάδα μας για να τον κατακτήσουμε. Το γεγονός ότι συμπίπτει με τα 75χρόνα της ΚΟΠ, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για όλους εμάς που θα λάβουμε μέρος σε αυτή τη γιορτή. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα που προέρχεται από σπουδαίες εμφανίσεις στην Ευρώπη και ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο και ευχόμαστε να είναι πολύς ο κόσμος, θα παρακολουθήσει ένα σπουδαίο παιχνίδι».
 
ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ ΠΕΓΕΙΑΣ
Απογοήτευση για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, περηφάνια όμως για την εξαιρετική παρουσία στο διπλό ραντεβού με τους Αυστριακούς στο UEFA Europa League.
 
«Η ομάδα μας προέρχεται από την μεγάλη προσπάθεια των ευρωπαϊκών της αγώνων. Μπορεί να μην κερδίσαμε την πρόκριση, όμως κερδίσαμε την εκτίμηση του κόσμου και θα προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι η ομάδα μας διαθέτει και τη θέληση και την ποιότητα για να συνεχίσει να βαδίζει σε τέτοιους ψηλούς ρυθμούς απόδοσης», επισημαίνει καταρχήν ο Πρόεδρος του ΑΠΟΠ/Κινύρα κ. Μιχάλης Μίτας.
 
Ο Πρόεδρος του Σωματείου της Πέγειας εκφράζεται με τα καλύτερα και για το ΑΠΟΕΛ,  μαζί με την ευχή να συνεχίσει την πορεία του στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αποδείξει την αξία της και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θέλουμε να συγχαρούμε το ΑΠΟΕΛ για τις επιτυχίες του και ευχόμαστε να περάσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο αφορά το μεταξύ μας παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και καλούμε τον κόσμο να συμβάλει για να γίνει μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου».
 
Ο αρχηγός του ΑΠΟΠ/Κινύρα Φάτσιο Μπούις δηλώνει με τη σειρά του για το παιχνίδι:
 
«Η ομάδα είναι κουρασμένη από την ευρωπαϊκή της πορεία όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Το παιχνίδι αποκτά μεγάλη σημασία και από τη συμμετοχή της ομάδας μας αλλά και το γεγονός ότι ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα 75 χρόνια της ΚΟΠ. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έδειξε τη μεγάλη της αξία και στην Ευρώπη και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια στο στόχο που θέσαμε  για τη διεκδίκηση αυτού του τίτλου».
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent