Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή. Το βράδι (20:00) της Κυριακής στο Στάδιο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009.">

«Δείχνουμε και τη δική μας εκτίμηση»

Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009
Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή. Το βράδι (20:00) της Κυριακής στο Στάδιο ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ και ΑΠΟΠ/Κινύρας Πέγειας θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, την Ασπίδα LTV Σούπερ Καπ 2009.
 
Από την αγωνιστική περίοδο 2008, η εταιρεία LTV, στενός συνεργάτης του ποδοσφαίρου μας,  αγκάλιασε το θεσμό και προσφέρει τη δική της υποστήριξη για τη διοργάνωση της γιορτής των τιτλούχων που αναδεικνύονται μέσα από τα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.
 
«Η LTV μέσα στο πλαίσιο της στενής σχέσης και συνεργασίας της με το ποδόσφαιρο μας, θέλησε να αγκαλιάσει και το θεσμό του Σούπερ Καπ. Η LTV είναι η πρώτη εταιρεία που αναγνώρισε το δικαίωμα της αξιοποίησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των σωματείων μας και με αυτό τον τρόπο, δείχνουμε και τη δική μας εκτίμηση για αυτή την συνεργασία. Επιπρόσθετα, είναι μια απόδειξη της εξαιρετικής συνεργασίας μας με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της LTV κ. Γιώργος Ξυναρής.
 
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της Ασπίδας LTV Σούπερ Καπ 2009, ο κ. Ξυναρής εκτιμά ότι ο κόσμος που θα επισκεφτεί το Στάδιο ΓΣΠ, θα παρακολουθήσει ένα εξαιρετικό παιχνίδι.
 
«Αγωνίζονται δύο από τις τέσσερις ομάδες που εξασφάλισαν από την περσινή αγωνιστική περίοδο εισιτήριο συμμετοχής στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ. Το ΑΠΟΕΛ συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και ευχόμαστε ολόψυχα να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κοπεγχάγης και φτάσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Όσο αφορά την ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα, είναι άξια συγχαρητηρίων για τις εξαιρετικές της παρουσίες και συγχαίρουμε όλους τους συντελεστές της σπουδαίας δουλειάς που γίνεται και στις δύο ομάδες. Ευχόμαστε καλή τύχη στο ΑΠΟΕΛ και στον ΑΠΟΠ/Κινύρας και είμαστε σίγουροι πως θα γίνει μια μεγάλη γιορτή».

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent