Σημαντική η σημερινή μέρα για το Φρέναρος FC 2000. Πανηγυρική εκδήλωση για τα δεκάχρονα του Σωματείου και παρουσίαση συλλεκτικού βιβλίου.">

Δέκα χρόνια δράσης

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011
Σημαντική η σημερινή μέρα για το Φρέναρος FC 2000. Πανηγυρική εκδήλωση για τα δεκάχρονα του Σωματείου και παρουσίαση συλλεκτικού βιβλίου.
 
Το 2000 τα δύο Σωματεία της κοινότητας ανέστειλαν την ποδοσφαιρική τους δραστηριότητα και  δημιουργήθηκε το  Φρέναρος FC 2000.
 
Σε όλα αυτά τα χρόνια της διαδρομής, η ενοποιημένη δύναμη έχει να επιδείξει συνεχή παρουσία στα Πρωταθλήματα της ΚΟΠ σε επίπεδο Ανδρών, Νέων και Παίδων και γενικότερα στις αναπτυξιακές ηλικίες, όπου καταβάλλεται έντονη προσπάθεια αναβάθμισης από τους ανθρώπους που περιβάλλουν το Σωματείο.
 
Όπως σημειώνει και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης στον χαιρετισμό του στο συλλεκτικό βιβλίο του Σωματείου, η Ομοσπονδία αναγνωρίζει και στηρίζει το σημαντικό έργο που επιτελούν τα Σωματεία μας και ιδιαίτερα στις ακριτικές μας κοινότητες.
 
«Η προσφορά συνθηκών υγιούς απασχόλησης στους νέους μας αποτελεί σημαντικό κομμάτι της δραστηριότητας των ποδοσφαιρικών μας Σωματείων με απήχηση στην κοινωνία μας.
 
Οι Ακαδημίες αποτελούν το μέλλον του Σωματείου σας αλλά και του ποδοσφαίρου μας. Σας προτρέπουμε να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο την αξιόλογη δουλειά σας στην ανάπτυξη της βάσης και να είσαστε βέβαιοι ότι η σταθερή επένδυση στα νέα παιδιά θα διασφαλίσει και το μέλλον του Σωματείου σας.
 
Σας συγχαίρουμε για τα δέκα χρόνια ζωής και προσφοράς σας στο χώρο του ποδοσφαίρου και της κυπριακής κοινωνίας και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και για το μέλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσοκούμνης στον χαιρετισμό του.
 
Η σημερινή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο κοινοτικό Μέγαρο Φρενάρους, θα ξεκινήσει στις 19.30 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent