Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γυναικών. Το Σάββατο 9 Απριλίου στο Στάδιο ΓΣΠ το μεγάλο ραντεβού μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ. Υπόσχεση για θέαμα υψηλού επιπέδου και μήνυμα γιορτής στη Συνέντευξη Τύπου.">

Γιορτή του ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011
Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Γυναικών. Το Σάββατο 9 Απριλίου στο ΓΣΠ το μεγάλο ραντεβού μεταξύ του Απόλλωνα και της ΑΕΚ.
 
Λεπτομέρειες για τη διοργάνωση του τελικού δόθηκαν σε σημερινή Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ.
 
«Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει ένας πολύ καλός τελικός με πνεύμα αθλητοπρέπειας και ευχόμαστε και στις δύο ομάδες το καλύτερο. Με χαρά βλέπουμε τις ομάδες μας να πανηγυρίζουν ευρωπαϊκές επιτυχίες και ευχόμαστε να επαναληφθεί αυτή η πορεία και στη νέα χρονιά.
 
Η ΚΟΠ όπως ήδη θα ξέρετε, μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας για περαιτέρω βελτίωση του γυναικείου ποδοσφαίρου, αποφάσισε να διοργανώσει από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας», ανέφερε καλωσορίζοντας του εκπρόσωπους των ομάδων του 7ου τελικού Κυπέλλου Γυναικών ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ κ. Ανθούλης Μυλωνά.
 
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Γενικό Διευθυντή κ. Φοίβο Κωνσταντινίδη και τις αρχές του Σταδίου ΓΣΠ, για την παραχώρηση του σταδίου για τη διεξαγωγή του τελικού αλλά και την Cytavision, που θα προβάλει απευθείας τον αγώνα.
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείου ποδοσφαίρου της ΚΟΠ κ. Κώστας Σωφρονίου, συγχάρηκε τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ για την πρόκριση τους στον τελικό τονίζοντας χαρακτηριστικά:
 
«Πρόκειται για δύο παραδοσιακές δυνάμεις του γυναικείου ποδοσφαίρου και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρουν θέαμα αντάξιο της δυναμικότητας τους».

Ακολούθως δηλώσεις έγιναν από εκπρόσωπους των διαγωνιζομένων ομάδων του τελικού.
 
ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ
«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινήσαμε με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ακολούθησε η κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θα επιδιώξουμε να τελειώσουμε με μια ακόμη κατάκτηση» ανέφερε αρχικά ο Πρόεδρος του Απόλλωνα κ. Ανδρέας Μαραγκός και συνέχισε:
 
«Με χαρά διαπιστώνουμε σταθερή πρόοδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Γίνεται πιο επαγγελματική δουλειά και το επίπεδο χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνει. Θέλουμε να συγχαρούμε την ΑΕΚ για την πρόκριση της στον τελικό και ευχόμαστε να κερδίσει ο καλύτερος».
 
ΕΛΕΝΗ ΠΑΥΛΟΥ
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την παρουσία μας στον τελικό. Τα τελευταία δύο χρόνια δουλέψαμε πολύ σκληρά και η επιβράβευση της προσπάθειας μας ήρθε με την πρόκριση στον τελικό. Θέλω να συγχαρώ την τεχνική ηγεσία και τις ποδοσφαιρίστριες μας για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν», ανέφερε με τη σειρά της η Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Ελένη Παύλου.
 
ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
«Καταρχήν θέλω να συγχαρώ την ΚΟΠ που μας δίνει σήμερα την ευκαιρία να εκφράσουμε τις απόψεις μας. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει κάνει άλματα προόδου και αυτή η αναβάθμιση είναι προϊόν της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στις ομάδες μας.
 
Θέλω να συγχαρώ τον προπονητή της ΑΕΚ για την πολύ καλή δουλειά που έκανε τα τελευταία δύο χρόνια και φαίνεται μέσα από την πορεία της ομάδας του. Όλοι λένε ότι είμαστε το φαβορί, όμως σε ένα τελικό όλα είναι πιθανά. Εύχομαι να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και ο καλύτερος να κατακτήσει και το τρόπαιο», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Απόλλωνα κ. Χριστάκης Χριστοφόρου.
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
«Αισθανόμαστε νικητές γιατί ο στόχος που θέσαμε στο ξεκίνημα της χρονιάς επιτεύχθηκε. Θέλαμε να τερματίσουμε στην πρώτη τριάδα και τα καταφέραμε, επιδιώξαμε να φτάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και πανάξια φτάσαμε εδώ. 

Η ΑΕΚ είναι παραδοσιακή δύναμη με πολλές επιτυχίες στο χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου και χαιρόμαστε που η ομάδα μας επέστρεψε σε πρωταγωνιστικές πορείες» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΕΚ κ. Γιώργος Αναστάση.
 
Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε και για τον Απόλλωνα και τις επιτυχίες του που δίνουν δύναμη και στους υπόλοιπους που ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο.
 
«Δεν έχουμε το παραμικρό άγχος και θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του τίτλου απέναντι σε μια ομάδα που έχει να επιδείξει σπουδαίες διακρίσεις στην Ευρώπη και στην Κύπρο παραμένει αήττητη εδώ και κάποια χρόνια.
 
Συγχαίρουμε τον Απόλλωνα για τις επιτυχίες του και η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στον Απόλλωνα,  βοηθά και τις υπόλοιπες ομάδες να τον ακολουθήσουν και κάποια μέρα να βρεθούν στη θέση που βρίσκεται σήμερα στην Ευρώπη και να φτάσουν στις ίδιες επιδόσεις».
 
ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΙΣ 15:00
Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 15:00. Η γενική είσοδος εισιτηρίου καθορίστηκε στο συμβολικό ποσό των  5 ευρώ, με δωρεάν είσοδο για τα παιδιά.
 
Για σκοπούς έκδοσης εισιτηρίων γηπεδούχος ομάδα θα είναι ο Απόλλωνας και φιλοξενούμενη η ΑΕΚ Κωνστάντια.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent