Ο Εθνικός Άσσιας νίκησε σήμερα με 1-0 την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και κατέκτησε το Κύπελλο Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας περιόδου 2010/2011.">

Κυπελλούχος ο Εθνικός Άσσιας

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011
Ο Εθνικός Άσσιας νίκησε σήμερα με 1-0 την ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς και κατέκτησε το Κύπελλο Κόκα-Κόλα Γ’-Δ’ Κατηγορίας.
 
Ο τελικός που έγινε στο Στάδιο  ΓΣΠ κρίθηκε από γκολ του Μπρούνο Σπένσελ στο πρώτο μέρος και με αυτή την εξέλιξη, η προσφυγική ομάδα μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, πανηγύρισε και τον τίτλο του Κυπέλλου.
 
Το παιχνίδι πρόσφερε ικανοποιητικό θέαμα στους φιλάθλους που έδωσαν το παρόν τους στη γιορτή του ποδοσφαίρου ή το παρακολούθησαν από την ζωντανή μετάδοση της LTV.
 
Ο τελικός ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και η πρώτη επικίνδυνη φάση δημιουργήθηκε στο 10’. Μετά από σέντρα του Αντωνίου από τα αριστερά,  ο Δημήτρης Γιαννακού βρέθηκε σε καλή θέση αλλά η κεφαλιά του έφυγε έξω.
 
Στο 25’ ο Μπρούνο Σπένσελ με βολέ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στην γωνιά της εστίας του Χαραλάμπους και έδωσε προβάδισμα στον Εθνικό.
 
Στη φάση του γκολ προηγήθηκε εξαιρετικός συνδιασμός από τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού.
 
Οι ποδοσφαιριστές της ΕΝΑΔ προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 37’ ο Σάντος έδιωξε σε κόρνερ μακρινό κτύπημα φάουλ του Μιγκουελίτο και στο 44’ βολέ του Στεπάνοφ έφυγε μόλις άουτ.
 
Με το ξεκίνημα της επανάληψης η ΕΝΑΔ στην πρώτη της επιθετική πρωτοβουλία πλησίασε στην ισοφάριση. Ο Αντώνης Αντωνίου από πλάγια θέση έπιασε δυνατό σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Εθνικού.
 
Στο 62’ ήταν η σειρά του Εθνικού να χάσει μεγάλη ευκαιρία. Ο Κώστα έφυγε πίσω από την άμυνα της ΕΝΑΔ όμως το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.
 
ΕΝΑΔ: Χαραλάμπους, Γκόροφ, Ευριπίδου (55’ Μεταξάς), Καρακατσιάνης, Σωκράτους, Νικολάου, Μιγκουελίτο, Αντωνίου (68’ Πογιάννου), Στεπάνοφ, Γιαννακού (89’ Νεοφύτου), Γιακάκογλου
 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Σάντος, Κώστα, Στυλιανού, Ιωαννίδης, Καλός (90’ Κυπραίος), Κωστής (71’ Σόλωνος), Σπένσελ, Πάγκαλης, Μηνά, Βιολάρης (81’ Παναγιώτου), Ντιαβαρά
 
*Τον τελικό διαιτήτευσε ο Δημήτρης Μασιάς με βοηθούς τους Μάριο Δημητριάδη και Πέτρο Πέτρου.
 
Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Ιάκωβος Τοκκαρής και παρατηρητής ο Παναγιώτης Γερασίμου.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα του σημερινού τελικού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent