Βδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ και στο φινάλε της βδομάδας που διανύουμε, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο  αγώνας για την Ασπίδα LTV μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.">

Βδομάδα Ευρώπης και Ασπίδας LTV

Τρίτη, 4 Αυγούστου 2009
Βδομάδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τις ομάδες που μας εκπροσωπούν στα Πρωταθλήματα της ΟΥΕΦΑ και στο φινάλε της βδομάδας που διανύουμε, είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο  αγώνας για την Ασπίδα LTV μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και του ΑΠΟΠ/Κινύρα Πέγειας.
 
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου 2009, στο Στάδιο ΓΣΠ (20:00) και θα είναι αφιερωμένος στα 75 χρόνια της ΚΟΠ.
 
Οι διαγωνιζόμενες ομάδες την Τετάρτη και την Πέμπτη αντίστοιχα, είναι προγραμματισμένο να δώσουν τους επαναληπτικούς τους αγώνες σε ευρωπαϊκό επίπεδο και μετά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να περάσουν στην επόμενη φάση.
 
Το ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη στο Βελιγράδι την Παρτιζάν και ο ΑΠΟΠ/Κινύρας θα φιλοξενήσει την Πέμπτη στο ΓΣΠ την Ραπίντ Βιέννης.
 
Σύμφωνα με αποφάσεις δύο συσκέψεων που έγινε στην παρουσία εκπροσώπων των διαγωνιζομένων ομάδων στον αγώνα για την Ασπίδα LTV, το  ΑΠΟΕΛ θα πάρει το κάτω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας και τη Νότια κερκίδα.
 
Ο ΑΠΟΠ/Κινύρας θα πάρει την ανατολική κερκίδα και 100 τιμητικά εισιτήρια για το πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας. Τα υπόλοιπα τιμητικά εισιτήρια (συνολικά 400) που θα δοθούν στο σωματείο της Πέγειας, θα χρησιμοποιηθούν για την ανατολική κερκίδα.
 
Στο πάνω διάζωμα της κεντρικής κερκίδας θα δοθούν επίσης 500 τιμητικά εισιτήρια στο ΑΠΟΕΛ, 500 στην ΚΟΠ και 100 στην LTV.
 
Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 15 ευρώ, για μαθητές 10 ευρώ και για παιδιά κάτω των 12 ετών 1 ευρώ.
 
Διευκρινίζεται  ότι οι κάρτες του ΚΟΑ θα ανταλλάσσονται με εισιτήρια από την ΚΟΠ. Δεν θα ισχύει καμία άλλη πρόσκληση ή τιμητικό εισιτήριο.
 
Χρώματα ομάδων
Στο αγώνα της ερχόμενης Κυριακής, το ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί με πορτοκαλιά φανέλα, άσπρο παντελονάκι και πορτοκαλιές κάλτσες. Η ομάδα του ΑΠΟΠ/Κινύρα θα αγωνιστεί με κίτρινη φανέλα, κίτρινο παντελονάκι και κίτρινες κάλτσες.
 
Απονομή επάθλων
Η απονομή των επάθλων θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ στο κέντρο του Σταδίου. Τονίζεται η απόφαση των Σωματείων να μην επιτραπεί στους φιλάθλους η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο και καλούν τους φιλάθλους τους να σεβαστούν την απόφαση τους.
 
 
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent