Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου  θα διοργανώσει και φέτος τα Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία.">

Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011
Η ΚΟΠ θα διοργανώσει και φέτος τα Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων για τις ομάδες που συμμετέχουν στην Α’ Κατηγορία.
 
Όπως είναι γνωστό τα Πρωταθλήματα Νέων U-21, Παίδων U-17, U-15 και U-13 A’ Κατηγορίας, λήγουν την ίδια ημερομηνία που τελειώνει η πρώτη φάση του Πρωταθλήματος MΑRFIN LAIKI.
 
Η Ομοσπονδία μετά από εισήγηση της Επιτροπής Νέων, προτίθεται και φέτος, όπως και πέρσι, να διοργανώσει Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα Νέων U-21, Παίδων U-17, U-15, U-13 Α’ Κατηγορίας για κάλυψη της υπόλοιπης χρονικής περιόδου.
 
Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών των ομάδων σε κάθε ένα από τα προς διοργάνωση Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα και σε σχέση με τις υπάρχουσες αγωνιστικές ημερομηνίες θα καθοριστεί και ο τρόπος διεξαγωγής κάθε Πρωταθλήματος.
 
Τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 18 Μαρτίου, θα πρέπει να πληροφορήσουν γραπτώς την Ομοσπονδία για τη συμμετοχή των ομάδων τους στα πιο πάνω τέσσερα Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα.
 
Κανονισμοί:
 
(α) Οι αγώνες των τεσσάρων Ειδικών Πρωταθλημάτων θα διεξάγονται στις ίδιες ώρες που διεξάγονται τα κανονικά αντίστοιχα Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων Α’ Κατηγορίας.
 
Εάν υπάρξουν κοινά αιτήματα των ενδιαφερόμενων Σωματείων για αλλαγή της ημέρας και της ώρας των αγώνων, αυτά θα εγκρίνονται, με την προϋπόθεση ότι αυτά τα αιτήματα θα υποβάλλονται το αργότερο μέχρι τις 12:00 μεσημέρι της Τρίτης που προηγείται της αγωνιστικής.
 
(β) Δικαίωμα συμμετοχής στα τέσσερα Ειδικά Προαιρετικά Πρωταθλήματα θα έχουν οι ποδοσφαιριστές που δικαιούνται συμμετοχής στα τέσσερα κανονικά Πρωταθλήματα.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent