Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα με την Αυστρία είναι δεδομένα ψηλός για την Εθνική μας. Όπως δεδομένη είναι η πίστη και η αισιοδοξία για καλή εμφάνιση και διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.
Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του Απόστολου Μάντζιου και του Ιωάννη Κούσουλου στη συνέντευξη τύπου.
«Ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, να αλλάζουμε πράγματα, να γίνουμε πιο απαιτητικοί. "Είμαστε ευχαριστημένοι με τη διάθεση που έχουμε δείξει σε όλους τους προηγούμενους αγώνες. Οδηγός μας είναι η θέληση των παιδιών, το πλάνο και να μεγαλώσουμε το καλό διάστημα της ομάδας μας στον αγώνα» ανέφερε ο προπονητής μας για να προσθέσει:΅
«Στόχος μας να κτίσουμε μία νέα νοοτροπία. Πάντα θέλουμε να κερδίσουμε. Θεωρώ ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν. Δεν έχουμε βάλει στόχο κάποια θέση. Διεκδικούμε όλα τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι έχουμε δύσκολους αγώνες όπως ο αυριανός. Αυτό που μπορούμε να το δίνουμε στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό από όλους τους αγώνες».
Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές, ο Ιωάννης Κούσουλος δήλωσε:
«"Ετοιμαστήκαμε όσο καλύτερα γίνεται. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τέτοιες ομάδες. Ευελπιστούμε ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Θέλουμε να αλλάξουμε αυτό που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια και να πάρουμε αποτελέσματα από τέτοια παιχνίδια. Είναι ωραίο να έχει κόσμο στο γήπεδο, δεν θα μας επηρεάσει. Περιμένουμε και τους δικούς οπαδούς την Τρίτη. Μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα της Εθνικής"