Πραγματοποιείται την Τρίτη 24 Ιουνίου η Έκτακτη Γενική Εκλογική Συνέλευση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Η Συνέλευση θα γίνει στις 12:00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε και η οποία υποστηρίζεται από 12 μέλη της Γενικής Συνέλευσης, είναι αυτή του μέχρι πρότινος Αναπληρωτή Προέδρου Χάρη Λοϊζίδη.
Ως εκ τούτου, η επικείμενη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα ανακηρύξει τον κ. Λοϊζίδη Πρόεδρο της ΚΟΠ, για διετή θητεία που αφορά στις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025 – 2026 και 2026 – 2027.
Τις εργασίες της Συνέλευσης θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA.
Την UEFA θα εκπροσωπήσουν το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Petr Fousek και ο επικεφαλής του Τμήματος Ομοσπονδιών Μάριος Γεωργίου.
Η FIFA θα εκπροσωπηθεί από την Emilie Doms, Διευθύντρια του Τμήματος Διακυβέρνησης Ομοσπονδιών.