Την ερχόμενη Κυριακή 30 Μαρτίου η απονομή τίτλου στις Apollon Ladies για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2024 - 2025.
Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής, η πρωταθλήτρια ομάδα θα φιλοξενήσει στο Κοινοτικό Στάδιο Παρεκκλησιάς τον Άρη Λεμεσού και μετά τη λήξη του αγώνα θα γίνει η απονομή του τίτλου.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00 με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision.
Οι Apollon Ladies προέρχονται από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού το περασμένο Σάββατο νίκησαν με ανατροπή 2-1 την Ομόνοια Λευκωσίας και θα ολοκληρώσουν άλλη μια χρονιά με νταμπλ.
Σημειώνεται επίσης, ότι σε περίπτωση που η ομάδα Κοριτσιών Κ-18 των Apollon Ladies κατακτήσει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-18, η απονομή θα γίνει την Κυριακή αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Apollon Ladies - Άρης Λεμεσού.