Η ΚΟΠ ζητά προσφορές για αθλητικό υλικό για τη διαιτησία

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2024

H Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ζητά προσφορές για παροχή αθλητικού ρουχισμού για κάλυψη των αναγκών της Διαιτησίας.

 Διευκρινίζεται ότι οι πιο κάτω ποσότητές είναι ενδεικτικές και δύναται να τροποποιηθούν με βάση τις ανάγκες του Tμήματος διαιτησίας.

Όσον αφορά τις επίσημες φανέλες αγώνα (4 χρώματα) παρακαλώ λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν 2 τσέπες, δεξιά και αριστερά στο στήθος, με μέγεθος 15cm Χ 15cm  η κάθε τσέπη.

Πέραν από την προσφορά αυτή, θα πρέπει να  υπάρχει  εξασφάλιση και δυνατότητα αγοράς επιπρόσθετου ρουχισμού, τόσο από την ΚΟΠ όσο και από τους διαιτητές για τα επόμενα 4 χρόνια τουλάχιστον (έναρξη από την ημερομηνία παραλαβής του αθλητικού υλικού) έναντι συγκεκριμένης τιμής  δηλαδή τιμοκατάλογο των οποίον και θα πρέπει να μας υποβάλετε όπου και θα αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της προσφοράς.

Λεπτομέρειες και όροι προσφοράς:

O ρουχισμός αφορά το Τμήμα Διαιτησίας της ΚΟΠ.

Σε περίπτωση που η εταιρεία δεν τηρήσει τον συμφωνηθέντα χρόνο παράδοσης η ΚΟΠ θα έχει το δικαίωμα ακύρωσης της συμφωνίας.

Η πληρωμή θα  πραγματοποιηθεί εντός ενός μηνός από την ολοκληρωτική παράδοση του αθλητικού υλικού με την προσκόμιση του απαραίτητου τιμολογίου.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν υποχρεούται να αποδεχθεί την χαμηλότερη προσφορά.

Οι προσφορές θα πρέπει να παραδοθούν σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο στα γραφεία της ΚΟΠ (Τμήμα Διαιτησίας) το αργότερο μέχρι τις 12.00π.μ της Παρασκευής , 29 Νοεμβρίου 2024 μαζί με δείγματα του Αθλητικού υλικού.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent