Σήμερα θα ληφθεί οριστική απόφαση για γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Λιθουανίας – Κύπρου για το Nations League που είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στις 19:00.
Χθες διαπιστώθηκε ότι το γήπεδο που είχε αρχικά οριστεί να διεξαχθεί ο αγώνας, το «Dariaus ir Girėno» στο Κάουνας είναι εξαιρετικά δύσκολο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου.
Από πλευράς Λιθουανικής Ομοσπονδίας, προτάθηκε όπως ο αγώνας γίνει στο στάδιο της πόλης Marijampolė. Το στάδιο αυτό θα επισκεφτούν σήμερα το πρωί ο προπονητής της Εθνικής μας Τιμούρ Κετσπάγια και αρμόδιοι της ΚΟΠ.
Θα ακολουθήσουν νέες διαβουλεύσεις με τη Λιθουανική Ομοσπονδία και την UEFA για τη λήψη της τελικής απόφασης.
Σήμερα ξεκαθαρίζει το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Λιθουανία-Κύπρος

Τελευταίες Ειδήσεις

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-15

Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της τελευταίας αγωνιστικής

Η ΚΟΠ στο Κογκρέσο της FIFA στην Παραγουάη

Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Νέων Κ-19

«Ένα γκολ στη συμπερίληψη» και η αποκάλυψη του τροπαίου (video)

Τελικός Κυπέλλου Coca-Cola: Διαπιστεύσεις και συνέντευξη τύπου

Αποφάσεις σύσκεψης τελικού Κυπέλλου Coca - Cola

Εκπροσώπηση στις διοργανώσεις της UEFA 2025-2026
