Εκδήλωση της UEFA και της Errea στην Κύπρο για την παρουσίαση νέων στολών για δέκα Ομοσπονδίες

Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024
Με εκδήλωση στο μεσαιωνικό κάστρο Κολοσσίου έγινε σήμερα το απόγευμα η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών καθώς και εννέα άλλων Ομοσπονδιών μελών της UEFA. 

Πρόκειται για τις Ομοσπονδίες της Ανδόρας, της Λευκορωσίας, των Νησιών Φαρόε, του Κοσόβου, του Καζακστάν, του Λιχτενσταϊν, του Λουξεμβούργου, της Μάλτας και του Σαν Μαρίνο οι οποίες συμμετέχουν στο σχέδιο παροχής αθλητικού υλικού από την UEFA.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την UEFΑ και την Ιταλική εταιρεία παροχής αθλητικής ένδυσης ERREA. 

Εκ μέρους της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Φοίβος Βάκης.

Ο κ. Βάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την UEFA για το σχέδιο στήριξης παροχής αθλητικου υλικού, μέσω του οποίου η Ομοσπονδία μας επωφελείται από το 2008. Παράλληλα, ευχήθηκε πως οι νέες εμφανίσεις της Εθνικής μας θα σηματοδοτήσουν και μια εποχή επιτυχημένων αποτελεσμάτων για την Εθνική μας ομάδα. 

Εκ μέρους της UEFA, ο κ. Μάριος Γεωργίου, επικεφαλής υπηρεσιών Εθνικών Ομοσπονδιών UEFA, ευχαρίστησε όλες τις πλευρές για τη συνεργασία τους και ευχήθηκε στις δέκα Ομοσπονδίες καλή επιτυχία στις νέες τους υποχρεώσεις με τις ανανεωμένες εμφανίσεις τους. Ο κ. Μαρίου εξέφρασε επίσης τις ευχαριστίες του προς την ΚΟΠ για τη φιλοξενία της εκδήλωσης για την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων των Ομοσπονδιών.

Εκ μέρους της εταιρεία παροχής αθλητικής ένδυσης ERREA, μίλησε ο κ. Roberto Gandolfi αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι Ομοσπονδίες που παραβρέθηκαν με εκπροσώπους της στην παρουσίαση, εμφανίστηκαν με τις φανέλες της UEFA στο πλαίσιο των 70 χρόνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση ΕΔΩ

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent