Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Κωστάκης Αρτυματάς θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Λευκωσίας Ιωάννης Κούσουλος θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Francisco Sol Ortiz θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας Danny Brayhan Bejerano Yanez θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Aleksa Puric θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Οθέλλου Αθηαίνου Eduardo Nardini θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Κωνσταντίνος Δημητρίου θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Νάπας Αντώνιος Τσιάρας θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο προπονητής της ΕΝ Παραλιμνίου David Caneda Perez θα εκτίσει την ποινή του στην 12η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Σπάρτακου Κιτίου Παρασκευάς Χούτρης θα εκτίσει την ποινή του στην 13η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Γαβριήλ Πάνου θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent