Με στόχο την προώθηση των μηνυμάτων του προγράμματος «Πάσα στη Ζωή» μαθητές και μαθήτριες της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Ακροπόλεως Λευκωσίας φιλοξενήθηκαν από την ΚΟΠ και τη Διεύθυνση του ΓΣΠ στις εγκαταστάσεις του Σταδίου.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, στα παιδιά έγινε ενημέρωση για την αξία της υγιεινής διατροφής και άθλησης, καθώς επίσης και ευαισθητοποίησή τους για τις συνέπειες του καπνίσματος και άλλων εξαρτησιογόνων ουσιών.
Τα παιδιά επίσης ξεναγήθηκαν στους χώρους του σταδίου ΓΣΠ και στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις στίβου που φιλοξενεί παγκοσμίου κλάσης αθλητές και αθλήτριες με σκοπό την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Υπό την καθοδήγηση έμπειρου προπονητή στίβου τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αγωνίσματα στίβου.
Τέλος, τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να επιστρέψουν στο σχολείο τους χωρίς να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα: το ποδόσφαιρο!
«Πάσα στη Ζωή» με ξενάγηση και ενημέρωση στο ΓΣΠ για παιδιά του Δημοτικού Αγίου Δημητρίου
Τελευταίες Ειδήσεις
Cyprus League by Stoiximan: Οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής
Κλήση Εθνικής Παίδων Κ-16 για προπονήσεις
Διαιτητές αγώνα ΕΝ Λατσιών – Ομόνοια Λευκωσίας (13/3)
Ερμής – ΠΟ Ορμήδειας στον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola Μικρών Κατηγοριών
Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (11/03)
Κύπελλο Νέων Κ-19: Πάφος FC - ΑΠΟΕΛ 2-0, ΑΕΚ - Ολυμπιακός 2-1
Εθνική Ανδρών: Διαπιστεύσεις για τους αγώνες με Λευκορωσία, Μολδαβία
Διαιτητές αγώνων Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας (13/3)
Επίλεκτη Κ-17: Προχώρησαν νικηφόρα Εθνικός Άχνας και Ομόνοια Αραδίππου
Ισόπαλο το ντέρμπι, νίκες για Χαλκάνορα και Εθνικό Άχνας
Διαιτητές αγώνων Β’ Φάσης Πρωταθλήματος Futsal
Β’ Κατηγορία: Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις 9ης αγωνιστικής
Επιστροφή σε ρυθμούς Πρωταθλήματος (Ομόνοια – Άρης απευθείας από τη Cytavision)






