Παρουσίαση του οργανωτικού πλάνου των Μικρών Εθνικών Ομάδων στους προπονητές του Pascal English School Λάρνακας

Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2023
Το οργανωτικό πλάνο των Εθνικών μας ομάδων παρουσίασε στους προπονητές του Pascal English School Λάρνακας ο Τεχνικός Διευθυντής των Μικρών Εθνικών μας ομάδων, της Εθνικής Γυναικών και Εθνικής Futsal  Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία της ΚΟΠ που άρχισε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου  στη Λάρνακα, ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει σε προπονητές αναπτυξιακών ηλικιών τη δομή και το οργανωτικό πλάνο των Εθνικών μας ομάδων. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του πλάνου στους προπονητές του Αθλητικού Τμήματος του Pascal English School Λάρνακας, δόθηκε η ευκαιρία για επεξήγηση του τρόπου δουλειάς στις μικρές ηλικιακά Εθνικές μας ομάδες και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων καταγράφηκαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η σωστή εκπαίδευση και ανάπτυξη των νεαρών μας ποδοσφαιριστών αποτελεί προτεραιότητα του πλάνου και η συνεργασία με τους αρμόδιους προπονητές και τους υπεύθυνους των ακαδημιών ενισχύει αυτή την προσπάθεια, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ συνοδευόμενος από τον Δρ Μάριο Κουδελλή, είχε επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Pascal και να ενημερωθεί για το σχεδιασμό της ανακαίνισης - αναβάθμισης τους μέχρι τον ερχόμενο μήνα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα και σε άλλα ιδιωτικά σχολεία. 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent