Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ιωάννης Κούσουλος θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσα Πολεμιδιών Suk Joey θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Diguiny Nicolas Jean Pierre θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Alex Yowan Kevin Moussounda θα εκτίσει την ποινή του στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Πάφος FC Bruno Felipe Souza Da Silva και Jordan Ikoko θα εκτίσουν την ποινή τους στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Κατωκοπιάς Μάριος Στυλιανού, Bryan Alceus, Ernest Atnwi και Gussoumou Fofana θα εκτίσουν την ποινή τους στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΑΣΙΛ Λύσης Χαράλαμπος Αριστοτέλους θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας Αντώνιος Τσιάρας και Δημήτριος Διαμαντόπουλος θα εκτίσουν την ποινή τους στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Σπάρτακου Κιτίου Irakli Maisuradze θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου Κρίστης Ανδρέου θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Γεώργιος Σιαθά θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ Πολεμιδιών Ιωάννης Βασιλειάδης θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο προπονητής του ΠΟ Ορμήδειας Άγγελος Μισός θα εκτίσει την ποινή του στην 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ Σωτήρης Κουσιουμή θα εκτίσει την ποινή του στην 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet.


 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent