Προσβλητικοί ισχυρισμοί που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα

Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου κλήθηκε χθες στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής για συζήτηση με θέμα «Ενδεχόμενες Πολιτικές Παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Από σεβασμό προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων, η ΚΟΠ αποδέχθηκε την πρόσκληση και εκπροσωπήθηκε στη συνεδρία της Επιτροπής.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου απορρίπτει τις προσβλητικές αναφορές και ισχυρισμούς τόσο για την ίδια, όσο και για την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA που ακούστηκαν στην χθεσινή συνεδρία. 

Ως ποδοσφαιρική αρχή, η ΚΟΠ δεν πρόκειται να εμπλακεί σε πολιτικές συζητήσεις ή αντιπαραθέσεις που εξυπηρετούν άλλες σκοπιμότητες.  Δεν είναι αυτός ο ρόλος και η αποστολή της. 

Η ΚΟΠ διαχρονικά επιδεικνύει σεβασμό προς όλα τα Σώματα της Πολιτείας και προς αυτή τη κατεύθυνση θα καταθέσει τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί κατά τη χθεσινή συνέδρια της Επιτροπής Θεσμών, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα όσα αναφέρθηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Θα το έπραττε από χθες εάν γνώριζε ότι αυτό θα ήταν το θέμα συζήτησης.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent