Αποφάσεις Αθλητικού Δικαστή (19/04)

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2023
Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:
 
*Καταγγελία του Διαιτητή Δημήτρη Κουμή κατά του LOUKILI KARIM ποδοσφαιριστή της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/07.04.2023 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Μάριου Αντωνίου κατά του Αλέξη Χριστοδούλου προπονητή Τερματοφυλάκων του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαϊου που αποβλήθηκε για ανεπαρκή συμπεριφορά στον πάγκο στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας  Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/08.04.2023 (12η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία του Διαιτητή Αναστάση Αναστάση κατά του Στέφανου Δημοσθένους ποδοσφαιριστή του σωματείου ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά, έσπρωξε εκτός φάσης αντίπαλο ποδοσφαιριστή με βίαιο τρόπο στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΚΟΥΡΗΣ Ερήμης – ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας/08.04.2023 (12η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο  επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και   μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10(2)(α) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του αγώνα (μπύρες), κατά παράβαση του άρθρου 7 του κεφαλαίου VII της Προκήρυξης του Κυπέλλου Coca Cola A’, Β’ Κατηγορίας περιόδου 2022/23 και του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) για ζημιές που προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας (έσπασαν  καθίσματα), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(στ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου   Χ του άρθρου 8 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου COCA - COLA  περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του  αγώνα  μόνο  ένας ποδοσφαιριστής  συμμετείχε   στην ενδεκάδα   ο οποίος   κατά  το  18ο  έτος  της  ηλικίας  του  ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως  ποδοσφαιριστής  στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’ Κατηγορίας, Ημιτελική Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΕΛ Λεμεσού   /05.04.2023

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΥ FC:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (καπνογόνα, φωτοβολίδες και  κροτίδες), κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στην καταπακτή και στον  αγωνιστικό χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες και       κροτίδες) πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του   αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα,  δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ του άρθρου 8 της  Προκήρυξης  Πρωταθλήματος Κυπέλλου  COCA - COLA  περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα κατά την      έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην  ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή   προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον  αγώνα  Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’  Κατηγορίας, Ημιτελική Φάση περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /06.04.2023

*Καταγγελία κατά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του  αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10(2)(α) των Πειθαρχικών    Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες και κροτίδες),  κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για πυροδότηση στην κερκίδα και ρίψη στον αγωνιστικό χώρο  επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδες και κροτίδες) πριν την έναρξη και κατά την διάρκεια του αγώνα, κατά παράβαση του  άρθρου 10.2γ(1)(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για χρήση λέιζερ από οπαδούς της ομάδας κατά τη διάρκεια του  αγώνα που είχε στόχο τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, κατά  παράβαση του άρθρου 10.2(ιβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον  αγώνα  Κυπέλλου COCA-COLA Α’ Β’  Κατηγορίας, Ημιτελική Φάση  περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας /06.04.2023

*Καταγγελία κατά του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, B’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας – ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς/08.04.2023 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας για είσοδο στον αγωνιστικό χώρο μη  εξουσιοδοτημένων  ατόμων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα (δεν ήταν γραμμένοι στο φύλλο  αγώνος)  και  για  είσοδο ατόμου στον αγωνιστικό χώρο και στον χώρο των  αποδυτηρίων πριν την έναρξη και μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου  10(2)(α)  των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ και των άρθρων 30.5, 37 και 38 της  Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022/2023
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ Παραλιμνίου /09.04.2023 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ Πολεμιδιών λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά     παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο  ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως    ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Β’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023 ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών/07.04.2023 (4η  Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας:
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες, φωτοβολίδα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για πυροδότηση στην κερκίδα (κροτίδες) και ρίψη στον αγωνιστικό  χώρο επικίνδυνων αντικειμένων (φωτοβολίδα) κατά  την έναρξη και στο τέλος του αγώνα κατά παράβαση του άρθρου 10.2γ(1),(2) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ζημιές που προκάλεσαν εντός του σταδίου οπαδοί της ομάδας(έσπασαν καθίσματα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλου για  αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(ε) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή  προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο  αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του Κεφαλαίου Χ.18  της   Προκήρυξης   Πρωταθλήματος  CYTA   περιόδου  2022- 2023. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας  ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή  προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(στ) για ρίψη αντικειμένων μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο κατά παράβαση του άρθρου 10.2(β) των  Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου  2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού  /10.04.2023 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού:      
(α) για μεταφορά εντός του σταδίου (στην κερκίδα) από οπαδούς της  ομάδας  επικίνδυνων αντικειμένων (κροτίδες) κατά παράβαση του  άρθρου 10.2(δ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚοΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για  πυροδότηση στην   κερκίδα   επικίνδυνων  αντικειμένων  (κροτίδες) κατά την  διάρκεια  του  αγώνα κατά παράβαση του  άρθρου 10.2γ(1) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για ζημιές που προκάλεσαν εντός του σταδίου οπαδοί της ομάδας  (έσπασαν καθίσματα) κατά παράβαση του άρθρου 10.2(η) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για ανάρτηση πανό από οπαδούς της ομάδας ακατάλληλου για  αθλητικές εκδηλώσεις κατά παράβαση του άρθρου 10.2(ε) των  Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου  2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού/10.04.2023 (4η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ FC λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος  της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως  ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση  του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου    2022-2023.   Συγκεκριμένα   κατά  την  έναρξη   του   αγώνα   μόνο      ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο       έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως  ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση, Α’  Όμιλος  περιόδου 2022-2023  ΠΑΦΟΣ F C – ΑΕΚ Λάρνακας/11.04.2023 (4η  Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.|

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ Λάρνακας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά  το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως  ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023 στον  αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Β’  Φάση,  Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΠΑΦΟΣ F C – ΑΕΚ Λάρνακας   /11.04.2023 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΑΡΗ Λεμεσού λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά  το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως  ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά  παράβαση  του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA  περιόδου 2022-2023 στον  αγώνα Πρωταθλήματος CYTA  Β’  Φάση,   Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΡΗΣ Λεμεσού /11.04.2023 (4η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά του σωματείου ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου:
(α) γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες), κατά  παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της  ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(β) για φτύσιμο από οπαδούς της ομάδας πριν την έναρξη του αγώνα  προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας και κατά την διάρκεια  του αγώνα προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας, κατά     παράβαση του άρθρου 10.2(στ) των Πειθαρχικών Κανονισμών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(γ) για είσοδο φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια και  μετά το τέλος του αγώνα, κατά παράβαση του άρθρου 10(2)(α)  των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
(δ) για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα και κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στόχο  παράγοντα και τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, κατά παράβαση  του άρθρου 10.2(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο. 
στον αγώνα  Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Β’  Όμιλος   περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/08.04.2023 (12η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου για επεισόδιο που  προκάλεσε οπαδός της ομάδας μετά το τέλος του αγώνα που δημιούργησε αναταραχή στο γήπεδο που είχε στόχο τον παρατηρητή   διαιτησίας του αγώνα (προπηλάκισε έντονα τον παρατηρητή, τον έβριζε   και τον απειλούσε με πολύ χυδαίο τρόπο), κατά παράβαση του άρθρου 4(κβ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα  Πρωταθλήματος  Β’   Κατηγορίας,  Β’ Φάση,  Α’  Όμιλος   περιόδου  2022- 2023 ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου – Εθνικος Άχνας 08.04.2023 (12η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο. 

*Καταγγελία κατά:
(α) της ΑΓΙΑΣ Νάπας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5  κάρτες), κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών  Κανονισμών της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.
(β) του ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ποδοσφαιριστή της ΑΓΙΑΣ Νάπας  για αντιαθλητική συμπεριφορά  που  επέδειξε στο 78ο  λεπτό του αγώνα προς ποδοσφαιριστή της αντίπαλης ομάδας κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 10.2(στ)    των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Αποκλεισμός από τρεις αγώνες και πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Β’ Φάση,  Β’  περιόδου 2022-2023 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΟΑΝ Αγίας Νάπας  /09.04.2023 (12η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά:
(α) του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΡΠΕΡΗ γυμνασίαρχου του ΕΡΜΗ  Αραδίππου  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 85  λεπτό του αγώνα που είχε στόχο τον διαιτητή και ποδοσφαιριστές  της αντίπαλης ομάδας (τους ύβριζε), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π. και του άρθρου 27 του Κεφαλαίου ΧΙΙ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας περιόδου 2022-2023
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 
(β) του ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΠΙΤΤΑ τραυματιοφορέα του ΕΡΜΗ Αραδίππου  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 85 λεπτό του  αγώνα που είχε στόχο τον διαιτητή και ποδοσφαιριστές της  αντίπαλης ομάδας (τους ύβριζε), κατά παράβαση του άρθρου 4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 
(γ) του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΛΑΟΥ τραυματιοφορέα του ΕΡΜΗ    Αραδίππου  για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε στο 85  λεπτό του αγώνα που είχε στόχο τον διαιτητή και ποδοσφαιριστές  της αντίπαλης ομάδας (τους ύβριζε), κατά παράβαση του άρθρου  4(γ) των Πειθαρχικών Κανονισμών της Κ.Ο.Π.
Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο. 
στον αγώνα Πρωταθλήματος Β’  Κατηγορίας,  Β’ Φάση,  Β’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΕΡΜΗΣ Αραδίππου – ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006  /09.04.2023 (12η Αγωνιστική).

*Καταγγελία κατά της ΠΑΦΟΣ FC γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας – ΠΑΦΟΣ F C /08.04.2023 (24η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες) κατά παράβαση του άρθρου 10.1(β) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΑΝΟΡΘΩΣΗ Αμμοχώστου - ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμμοχώστου/08.04.2023 (24η Αγωνιστική).
Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Λευκωσίας γιατί επέτρεψε να αγωνιστούν   κατά  τη  διάρκεια  του αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19  Cablenet περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας – ΑΕΚ    Λάρνακας/08.04.2023 (24η Αγωνιστική) οι ποδοσφαιριστές  ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΤΖΗΜΙΤΣΗΣ   με σταθερό αριθμό φανέλας στο κατάλογο 52, με λάθος αριθμό φανέλας με αριθμό 14, και ο ποδοσφαιριστής ZAKARIA ALALUDDIN  με σταθερό  αριθμό φανέλας στο κατάλογο 14, με λάθος αριθμό φανέλας 8,  κατά παράβαση του άρθρου 6 του ΚεφαλαίουΧ της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας περιόδου 2022/23.
Απόφαση: Πρόστιμο.
στον αγώνα Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Cablenet περιόδου 2022-2023 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λευκωσίας–ΑΕΚ Λάρνακας/08.04.2023(24η Αγωνιστική).

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας, Β’ Φάση, Α’ Όμιλος περιόδου 2022-2023 ΚΟΥΡΗΣ Ερήμης – ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς/09.04.2023 (7η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Κούρη.

*Μη  διεξαχθείς  αγώνας   Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-17  περιόδου 2022-2023 ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – ΑΕΖ Ζακακίου/09.04.2023 (22η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΠΑΕΕΚ. Πρόστιμο στην ΑΕΖ.

*Διακοπέντας αγώνας Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 περιόδου 2022-2023 ΕΝΑΔ Πόλης Χρυσοχούς – ΠΑΡΘΕΝΩΝΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Λατσιών /09.04.2023 (22η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ του Παρθενώνα.

*Μη  διεξαχθείς  αγώνας Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-16  περιόδου 2022-2023 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΛΣ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ης Μαΐου/09.04.2023 (22η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ΑΕΛ. Πρόστιμο στην ΑΛΣ Ομόνοια.

*Μη διεξαχθείς  αγώνας Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-16  περιόδου 2022-2023 ΠΟ Ξυλοτύμπου 2006 – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας /09.04.2023 (22η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Αναγέννησης. Πρόστιμο στον ΠΟΞ.

*Μη διεξαχθείς  αγώνας Πρωταθλήματος  Παίδων  Κ-16  περιόδου 2022-2023 ΕΛΠΙΔΑ Λιοπετρίου – ΠΑΕΕΚ Κερύνειας/09.04.2023 (22η Αγωνιστική).
Απόφαση: Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της Ελπίδας. Πρόστιμο στην ΠΑΕΕΚ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent