Ο Απόλλων κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ο Μπαγκαλί Νταμπό άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό για τον Απόλλωνα ενώ στο 45', πέναλτι του Ψύχα αποκρούστηκε από το Φαμπιάνο. Στο 64ο λεπτό η Ομόνοια είχε δοκάρι με τον Μπεζούς.
Ο Φέλιξ Βα στο 73ο λεπτό πέτυχε το 2-0 για τον Απόλλων, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος ενώ η Ομόνοια είχε και δεύτερο δοκάρι με το Γιούστε στο 79'.
Ο Απόλλων ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παναγιώτου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό.
Απόλλων: Δημητρίου, Γιοβάνοβιτς, Αρτυματάς (61'Πέιμπερνς), Νταμπό (49' Πίττας), Ψυχάς (85' Ρομπέρζ), Βα (85' Καμπράλ), Παναγιώτου, Γιάνκα, Μαυρίας, Σαχάρ, Κόλ (62' Μπα)
Ομόνοια: Φαμπιάνο, Μάθιους, Γιούστε, Φελίπε, Ματάβζ (59' Μπεζούς), Λέζιακς, Μπασιρού, Λάνγκ , Μίλετιτς (73' Μπάρκερ), Χαραλάμπους (73' Παπουλής), Κακουλλής (73' Μιξ)
Tον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή με βοηθούς τους Μάριο Καλογήρου και Χαράλαμπο Γεωργίου και 4ο διαιτητή το Μάριο Χριστοφόρου. VAR ήταν ο Δημήτρης Σολωμού και ΑVAR o Παύλος Γεωργίου.
Τελευταίες Ειδήσεις

Ομόνοια - Άρης (Cytavision) και Apollon Ladies - Lakatamia FC στην προτελευταία αγωνιστική

Β' Κατηγορία: Τα τέρματα της 8ης αγωνιστικής

League Cup Γυναικών μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος

Διαθέσιμα τα εισιτήρια του αγώνα Κύπρος - Σαν Μαρίνο (21/03, ΑΕΚ Αρένα)

Φιλικοί αγώνες με Βουλγαρία και Ισραήλ στην Κύπρο
