Συνέντευξη τύπου και διαπιστεύσεις τελικού Κυπέλλου Coca - Cola

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022
Στη φωτογραφία, Γιαν Λέζιακς και Μάρτιν Μπογκατίνοφ με το βαρύτιμο τρόπαιο του Κυπέλλου Coca - Cola στο πλαίσιο φωτογράφισης για το πρόγραμμα αγώνα του τελικού.

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Κυπέλλου Coca - Cola. Το τελευταίο τρόπαιο της χρονιάς και μαζί το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League θα κριθούν στις 25 Μαΐου στο ΓΣΠ στον αγώνα της Ομόνοιας Λευκωσίας με τον Εθνικό Άχνας. Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00. 

Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό, στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ, των προπονητών, των αρχηγών και των Προέδρων των δύο ομάδων καθώς και της χορηγού εταιρείας Coca - Cola θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Μαΐου στις 11:00 το πρωι στο συνεδριακό κέντρο του Σταδίου ΓΣΠ. 

Δημοσιογραφικές διαπιστεύσεις τελικού και ανάδειξη πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή: 
 
Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν δημοσιογραφικά τον τελικό Κυπέλλου Coca – Cola, θα πρέπει να απευθυνθούν για διαπίστευση στο Γραφείο Τύπου της ΚΟΠ μέχρι την Παρασκευή 20 Μαΐου 2022, στις 12:00 το μεσημέρι, στα e-mail  kgiorgallis@cfa.com.cy ,  cshiamboullis@cfa.com.cy

Στις αιτήσεις για διαπίστευση, να αναφέρεται και ο αριθμός της κάρτας AIPS καθώς και το ΜΜΕ για το οποίο θα εργαστεί στον τελικό ο κάθε δημοσιογράφος.

Όσοι αθλητικοί συντάκτες / φωτογράφοι  δεν είναι κάτοχοι κάρτας AIPS, η αίτηση να συνοδεύεται από ενυπόγραφη βεβαίωση εργοδότη, ότι εργοδοτούνται ως αθλητικοί συντάκτες και ότι θα εργαστούν στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

* Οι διαπιστεύσεις είναι αυστηρά προσωπικές και θα γίνεται ταυτοποίηση στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων. 

Ανάδειξη Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή Τελικού Κυπέλλου Coca – Cola

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι, θα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή του τελικού, ο οποίος θα τιμηθεί πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής θα αναδειχθεί από τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων και ειδική επιτροπή αποτελούμενη από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ και Ομοσπονδιακούς Προπονητές.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent