Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022
Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες. Το κείμενο ανανεώνεται

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάρνακας ANGEL GARCIA CABEZALI θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Στέφανος Χαραλάμπους θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής της Πάφου JASON DAVID IAN PUNCHEON θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Ματία Σπόλιαριτς θα εκτίσει την ποινή του στην 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta.

*Ο ποδοσφαιριστής του Κούρη Ερήμης Χαράλαμπος Μελαναρκίτης θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα MAXWELL ANKOMAH θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Χαλκάνορα Ιωάννης Κόσιης θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Θεόδωρος Πλατινάκης θα εκτίσει την ποινή του στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΜΕΑΠ Ευάγγελος Καλλικά και Γιώργος Κουμπαρή θα εκτίσουν την ποινή τους στην 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Βασίλειος Βαλλιάνος θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της ΕΝ Παραλιμνίου Δημήτρης Μαυρουδής και Ανδρέας Χριστοφή θα εκτίσουν την ποινή τους στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας MIGUEL ANGELO FERREIRA PIRES θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Ακρίτα Χλώρακας Βάσος Δημοσθένους και BALTHAZAR YAGO BERNARDI GUTIERREZ θα εκτίσουν την ποινή τους στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου FRANCISCO GONCALVES SACALUMBO θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο προπονητής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Δημήτρης Δημητρίου θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας Αντώνιος Τσιαράς και Ανδρέας Παπαδόπουλος θα εκτίσουν την ποινή τους στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ολυμπιάς Λυμπών LAWRENCE PANDA  θα εκτίσει την ποινή του στην 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

Πρωταθλήματα Νέων και Παίδων
*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Στυλιανός Παπακώστας θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Κατωκοπιάς Ανδρέας Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Λάμπρος Μιχαήλ Κωνσταντή θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιώργος Λουκά θα εκτίσει την ποινή του στην 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Παναγιώτης Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανώτατης Κατηγορίας Παίδων Κ-17.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent