Ο απολογισμός του VAR για την 17η και 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta

Πρόσφατα, είχε παρουσιαστεί ο απολογισμός από την 1η μέχρι τη 14η αγωνιστική ενώ για τις αγωνιστικές 15 και 16, τα στοιχεία θα δημοσιευτούν όταν οι αγωνιστικές ολοκληρωθούν (εκκρεμούν αναβληθέντες αγώνες).
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία που ανέλυσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ Μίλορατ Μάζιτς και το αρμόδιο τμήμα της Ομοσπονδίας, στους 12 αγώνες που διεξήχθησαν στη 17η και στη 18η αγωνιστική, έγινε έλεγχος σε 67 συνολικά φάσεις.
Οι 13 φάσεις αφορούσαν πιθανή κόκκινη κάρτα, οι 26 ήταν φάσεις για πιθανό πέναλτι και οι 28 ήταν περιπτώσεις επίτευξης τέρματος.
Από τις 67 φάσεις στις οποίες έγινε έλεγχος, το VAR χρειάστηκε να παρέμβει στις δύο. Και οι δύο ήταν περιπτώσεις offside και για την εξέταση τους, χρειάστηκαν κατά μέσο όρο 120 δευτερόλεπτα.
Στις υπό αναφορά αγωνιστικές, δεν χρειάστηκε σε κάποια περίπτωση οι διαιτητές να πάνε σε On Field Review.
Η Επιτροπή διαιτησίας της ΚΟΠ έχει διαπιστώσει στους δώδεκα αγώνες μια λανθασμένη απόφαση από διαιτητή στην οποία λανθασμένα δεν έγινε παρέμβαση από το VAR.
Από τους 12 αγώνες, στους 9 οι διαιτητές στο VAR ήταν Κύπριοι και στους 3 ξένοι.
Τελευταίες Ειδήσεις

Οι διαιτητές του αγώνα Ομόνοια - ΑΕΚ (17/9)

Ο απολογισμός της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος Νέων

Προσφορές για χορηγία του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-16

Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Παίδων Κ-15

Στις 18 Σεπτεμβρίου η κλήρωση της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca - Cola

Κληρώσεις Πρωταθλημάτων Κοριτσιών Κ-18 & Κ-15

Cyprus Futsal League: Χορηγική πρόταση τριετίας για επένδυση στο Futsal

Ανανέωση προπονητικών διπλωμάτων 2025
