Σεμινάριο διαιτησίας ΚΟΠ-ΕΑΚ με ομιλητή το Μάζιτς

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλορατ Μάζιτς μίλησε σε σεμινάριο διαιτησίας που διοργάνωσαν η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου και η ΚΟΠ.

Ο κ. Μάζιτς ανέλυσε τους νέους κανονισμούς διαιτησίας και απάντησε σε ερωτήσεις των αθλητικών συντακτών για όλα τα θέματα που αφορούν την Κυπριακή διαιτησία και τους διαιτητές. Ζήτησε την στήριξη των ΜΜΕ προς τους διαιτητές, κυρίως τους νέους, παραδέχθηκε πως έγιναν κάποια λάθη που τον προβληματίζουν και τόνισε τη θέληση του για σκληρή δουλειά για να έχει η Κυπριακή διαιτησία ένα καλύτερο μέλλον. Χαρακτήρισε κρίσιμη τη φετινή χρονιά για την Κυπριακή διαιτησία, λέγοντας πως θα καθορίσει σε σημαντικό βαθμο το μέλλος της διαιτησίας μας.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΠ απηύθυνε ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς και εκ μέρους της ΕΑΚ ο Πρόεδρος Ηρόδοτος Μιλτιάδους.

"Εσείς, οι αθλητικοί συντάκτες είσαστε ο συνδετικός κρίκος με το φίλαθλο κοινό και όσο πιο σωστά ενημερωμένοι είσαστε, τόσο πιο σωστά θα ενημερώσετε τους αναγνώστες σας, τους ακροατές σας, τους τηλεθεατές σας. Ο κ. Μάζιτς αποτελεί μια πολύ σημαντική προσωπικότητα στο χώρο της διαιτησίας σε διεθνές επίπεδο και η συνεργασία μαζί του, είμαι σίγουρος πως θα αποδώσει καρπούς προς όφελος της διαιτησίας μας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μυλωνάς. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent