Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021
*Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Joao Pedro Guerra Cunha και Valentin Sebastien Roger Roberge θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. 

*Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ  Aleksandar Pantic και Davor Zdravkovski θα εκτίσουν την ποινή τους στην 9η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος Cyta. 

*Ο ποδοσφαιριστής της Αναγέννησης Δερύνειας Δημήτριος Τόσκας θα εκτίσει την ποινή του στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Nelson Barbosa Conceicao θα εκτίσει την ποινή του στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Χρίστος Ευθυμίου και Κωνσταντίνος Άντι θα εκτίσουν την ποινή τους στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Σωκράτης Παπασωκράτους θα εκτίσει την ποινή του στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Ονήσιλου Σωτήρας Κωνσταντίνος Γαβριήλ θα εκτίσει την ποινή του στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Νάπας Αντώνιος Τσιάρας και Χρήστος Παλαμούτση θα εκτίσουν την ποινή τους στην 32η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας 29Μ Στέφανος Ιωάννου θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ελπίδας Αστρομερίτη Ιωάννης Κατσιάμη θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ο Κορμακίτη Νίκος Γιατρού θα εκτίσει την ποινή του στην 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας.

Το κείμενο ανανεώνεται

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent