Η επιστροφή στις προπονήσεις και οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021

Πέραν από τα Πρωταθλήματα Α’ Κατηγορίας, Ανδρών, Γυναικών και Futsal που βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, επιστροφή στις προπονήσεις από σήμερα και για τις ομάδες στις υπόλοιπες Κατηγορίες Πρωταθλημάτων ΚΟΠ για όλες τις ηλικίες

Με βάση τη διαφοροποίηση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας για επιστροφή στις προπονήσεις και για τις υπόλοιπες Κατηγορίες, η ΚΟΠ με ενημέρωση προς τα σωματεία της, υπογραμμίζει την αναγκαιότητα για τήρηση των οδηγιών από το αρμόδιο Υπουργείο για ομαλή επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα.

Η Ομοσπονδία όπως ξεκάθαρα τόνισε και στο παρελθόν, υπεράνω όλων θέτει την προστασία της υγείας όλων των συντελεστών του ποδοσφαίρου αλλά και της κοινωνίας μας ευρύτερα, και υπενθυμίζει ξανά, ότι η τήρηση των μέτρων είναι απαραίτητη προϋπόθεση στην προσπάθεια μας για σταδιακή επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς.  

Με βάση τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας μετά από συνεννόηση με την ΚΟΠ, από σήμερα οι ομάδες που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας μπορούν να πραγματοποιούν ομαδικές προπονήσεις ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος στις 13 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, για τις υπόλοιπες Κατηγορίες των Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, επιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση χωρίς σωματική επαφή και για σκοπούς εκγύμνασης/φυσικής κατάστασης σε ομάδες των 5, συμπεριλαμβανομένου του προπονητή/γυμναστή.

Στα γήπεδα ποδοσφαίρου μπορούν να προπονούνται ταυτόχρονα 3 ξεχωριστές σταθερές ομάδες των 5 ατόμων, περιλαμβανομένου του προπονητή.

Η πιο πάνω οδηγία αφορά τις ποδοσφαιρικές ομάδες όλων των ηλικιών (παίδες, νέους, grassroots, κορίτσια).

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent