Για το καλύτερο στον απογευματινό αγώνα (15:00) με αντίπαλο την Αλβανία

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020

Μαρία Ιωάννου και Χριστιάνα Σολωμού εκφράζουν την πεποίθηση για θετική παρουσία της Εθνικής μας στον αγώνα της Αλβανίας.
------------------------------------------------------------


Αντίστροφη μέτρηση για τις νέες μας υποχρεώσεις και μετά την Πορτογαλία, η Εθνική μας ομάδα Γυναικών θα φιλοξενηθεί από την Αλβανία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του UEFA Women's Euro.

Ο σημερινός αγώνας, ο τελευταίος μας εκτός έδρας για τον 5ο όμιλο, θα διεξαχθεί στο Loro Boriçi Stadium χωρητικότητας 15908 θέσεων και θα αρχίσει στις 15:00.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και οι 23 ποδοσφαιρίστριες που συμμετέχουν στην αποστολή, βρίσκονται στη διάθεση του Ομοσπονδιακού μας προπονητή Άγγελου Τσολάκη.

Η Κύπρος μέχρι τώρα εκτός έδρας αντιμετώπισε Σκωτία, Φινλανδία και Πορτογαλία και με τον αγώνα της Αλβανίας, ολοκληρώνουμε τις εκτός έδρας υποχρεώσεις μας.

Οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής μας παρουσιάζονται αισιόδοξες και ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, θα διεκδικήσουν το πρώτο βαθμολογικό κέρδος σε επίσημο αγώνα.

«Η ομάδα μας από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιάζεται καλύτερη, η βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα της διοργάνωσης είναι σημαντική και τα δείγματα μέσα από τους τελευταίους δύο αγώνες με την Πορτογαλία, ήταν τέτοια που εκ των πραγμάτων δημιουργούν περισσότερες απαιτήσεις για τον αγώνα με την Αλβανία», τονίζει χαρακτηριστικά η Χριστιάνα Σολωμού.

«Μέσα από την ομαδική προσπάθεια, θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό και υπάρχει και η θέληση αλλά και οι δυνατότητες για να το πετύχουμε. Η Αλβανία είναι δυνατή αντίπαλος, αγωνίζεται στην έδρα της και έχει τις δικές της φιλοδοξίες όμως με την σταθερή πρόοδο που παρουσιάζει η ομάδα μας, δικαιούμαστε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από κάθε προηγούμενο αγώνα μας», το καταληκτικό σχόλιο της Χριστιάνας.

Η Μαρία Ιωάννου, επίσης από τα στελέχη με πολύχρονη θητεία στην Εθνική μας ομάδα, που εξέτισε την ποινή της και επιστρέφει, δήλωσε για τον απογευματινό αγώνα:

«Θέλουμε και μπορούμε να παρουσιάσουμε ανταγωνιστική ομάδα. Μέσα από τη διαδρομή της προκριματικής φάσης και με τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα, γίναμε καλύτερες και αποκτήσαμε ασφαλώς και περισσότερες εμπειρίες σε αυτό το υψηλό επίπεδο» επισημαίνει καταρχήν η Μαρία και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Στόχος μας θα είναι το βαθμολογικό κέρδος και για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Πάθος, αγωνιστική πειθαρχία, αυτοσυγκέντρωση που θα περιορίσει τα λάθη και αλληλοϋποστήριξη. Σε τέτοιο επίπεδο αγώνων μόνο με συνεχή προσπάθεια μπορείς να ελπίζεις και πιστεύω ότι με την εικόνα που παρουσιάσαμε στους τελευταίους αγώνες με την Πορτογαλία, μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρώτο μας βαθμολογικό κέρδος στον όμιλο».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓ. ΤΕΡΜ. Β
1. Φινλανδία 5 17-2 13
2. Πορτογαλία 4 6-1 10
3. Σκωτία 4 16-1 9
4. Αλβανία 6 3-20 3
5. Κύπρος 5 0-18 0

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent