Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Γυναικών ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της με αντίπαλο την Αλβανία.
Ο αγώνας αφορά τον 5ο όμιλο της προκριματικής φάσης του UEFA Women's Euro και θα είναι ο τελευταίος μας εκτός έδρας.
Νωρίς το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση στο Loro Boriçi Stadium, που θα φιλοξενήσει τον αγώνα της Παρασκευής (ώρα έναρξης 15:00).
Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και οι 23 ποδοσφαιρίστριες που συμμετέχουν στην αποστολή, βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Οι ποδοσφαιρίστριες μας δεν ξέχασαν την μεγάλη άτυχη, την Ελένη Γιάννου που λόγω σοβαρού τραυματισμού δεν συμμετέχει στην αποστολή.
Η Ελένη θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση και οι ποδοσφαιρίστριες της Εθνικής μας, στέλνουν την συμπαράσταση τους με την ευχή για γρήγορη επιστροφή της στην αγωνιστική δράση.
Προπόνηση και μήνυμα συμπαράστασης στην Γιάννου

Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (30/06)

Χάρης Λοϊζίδης: Ο 13ος πρόεδρος στην ιστορία της ΚΟΠ

ΚΟΠ: 90 χρόνια, 13 Πρόεδροι

Ευρωπαϊκές διοργανώσεις Γυναικών: Νέος τρόπος διεξαγωγής με διπλή κυπριακή εκπροσώπηση

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A

Προκήρυξη θέσεων εργασίας στην ΚΟΠ

Έναρξη εγγραφών για νέους διαιτητές ποδοσφαίρου και Futsal

Πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής Super Cup 2025

Η ΚΟΠ θα συνεχίσει να καλύπτει τα έξοδα διαιτησίας

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Κανονισμών Διαιτησίας
