Συνάντηση ΚΟΠ - Ιατρικής Επιτροπής

Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020
Από αριστέρα, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΟΠ Ανθούλης Μυλωνάς, ο Δρ. Γεώργιος Μιλτιάδους, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, ο Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΚΟΠ Σάββας Κωνσταντίνου. 

Το Πρωτόκολλο διεξαγωγής Ποδοσφαιρικών αγώνων που ετοιμάστηκε από την ΚΟΠ, σε συνεργασία με την Ιατρική Επιτροπή της Ομοσπονδίας έχει ολοκληρωθεί και εντός της ημέρας, θα παραδοθεί στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας καθώς και στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού.

Το πρωί, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας μαζί με το Γενικό Διευθυντή Ανθούλη Μυλωνά, τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και λειτουργούς της Ομοσπονδίας, είχαν συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ιατρικής Επιτροπής η οποία αποτελείτο από τον επικεφαλής της Επιτροπής Δρ. Πέτρο Αγαθαγγέλου, το Δρ. Γεώργιο Μιλτιάδους και το Δρ. Λοϊζο Αντωνιάδη. Στην Επιτροπή συμμετέχουν επίσης ο Δρ. Χάρης Αρμεύτης και ο Δρ. Γεώργιος Πάνος.



Στη συνάντηση, καθορίστηκαν τα επόμενα βήματα προκειμένου, το πρωτόκολλο να εγκριθεί και να υιοθετηθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες του Κράτους.

Το Πρωτόκολλο καλύπτει όλο το φάσμα της διεξαγωγής ποδοσφαιρικών αγώνων όλων των διοργανώσεων της ΚΟΠ καθώς επίσης και πρόνοια για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα, λαμβάνοντας υπόψη τα κυβερνητικά, περιοριστικά μέτρα.
 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent