Συνεχής η προσπάθεια για αναβάθμιση του Πρωταθλήματος Βετεράνων

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Στιγμιότυπο από τη σύσκεψη που έγινε στην παρουσία του Προέδρου της ΚΟΠ.
--------------------------------------


Η συμμετοχή των βετεράνων ποδοσφαιριστών σε Πρωτάθλημα που θα διοργανώσει η ΚΟΠ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αποτελεί πλέον θεσμό και η Ομοσπονδία άρχισε ήδη προεργασίες για την καλύτερη οργάνωση του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας, οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές είναι η ιστορία του ποδοσφαίρου μας και η Ομοσπονδία θα συνεχίσει την στήριξη της με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση της διοργάνωσης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Κυπέλλου Βετεράνων.  

Σε σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ, στην παρουσία μελών της Παγκύπριας Επιτροπής Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, συζητήθηκαν διάφορα θέματα  προγραμματισμού και μέσα από την ανταλλαγή απόψεων, καταγράφηκαν χρήσιμα στοιχεία που θα αξιολογηθούν από την Ομοσπονδία για λήψη τελικών αποφάσεων.

Με βάση και τις εμπειρίες των προηγούμενων διοργανώσεων, θα γίνει προσπάθεια για να αρχίσει το νέο Πρωτάθλημα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου και περισσότερες λεπτομέρειες για τους κανονισμούς αλλά και τη μορφή του Πρωταθλήματος, θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent