Στιγμιότυπο από τον αγώνα της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.
-----------------------------------------
ΑΕΛ, Ανόρθωση και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Νέων U19 Α', Β', Γ' Κατηγορίας.
Σήμερα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης έγιναν τρεις αγώνες, στις 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Πάφος FC - ΑΕΚ Λάρνακας.
Με γκολ του Κωνσταντίνου Γεωργαλλίδη στο 80ο λεπτό, η Ανόρθωση απέκλεισε με 1-0 την Ομόνοια Λευκωσίας.
Στη διαδικασία της παράτασης κρίθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με το ΑΠΟΕΛ μετά το 3-3 στην κανονική διάρκεια του. Η ΑΕΛ με γκολ του Παναγιώτη Αντωνίου στο 92ο λεπτό, επικράτησε με 4-3 και εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης.
Στην κανονική διάρκεια του αγώνα για την ΑΕΛ σκόραραν Νικολεττίδης (29'), Κυριάκου (39', 77΄) και για το ΑΠΟΕΛ οι Παρασκευάς (3', 79') και Σαστιάς (90').
Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών απέκλεισε με 7-0 την Αγία Νάπα. Σκόραραν οι Ευθύμιος Αναστασιάδης (22', 64'), Αλέξανδρος Μιχαήλ (35', 70'), Μιχαήλ (62'), Νικόλας Κωνσταντίνου (87', 90').
Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης η ΑΕΛ απέκλεισε τη Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, η Ομόνοια τον Ολυμπιακό, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών το ΘΟΪ Λακατάμιας και η ΑΕΚ τον Απόλλωνα.
ΑΠΟΕΛ, Αγία Νάπα και Πάφος FC προχώρησαν χωρίς αγώνα.
Στην ημιτελική φάση ΑΕΛ, Ανόρθωση, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών
Τελευταίες Ειδήσεις
Έγκριση νέων μελών Δ.Σ. ΚΟΠ και σωματείων για εγγραφή στο μητρώο της ΚΟΠ
Γ' Κατηγορία: Πρεμιέρα με 19 τέρματα και χωρίς ισοπαλία
Ήττα της Εθνικής Ελπίδων από τη Ρουμανία
Κύπελλο Coca - Cola: Οι 10 αγώνες της πρώτης φάσης
Cyprus League by Stoiximan: Το πρόγραμμα μέχρι την 16η αγωνιστική
Εθνική Νέων: Προετοιμάζεται για την αποστολή στη Μολδαβία
Ποδόσφαιρο, φιλίες και διεθνής συνεργασία στην Αγία Νάπα
Super Cup: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ θα διεκδικήσουν την 1η Οκτωβρίου τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Futsal
Τα σημεία πώλησης των νέων εμφανίσεων της Εθνικής σε όλη την Κύπρο





