Άρχισε με τη συμμετοχή 19 ταλαντούχων διαιτητών το πρόγραμμα CYCORE

Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020

Πραγματοποιήθηκε στην Πάφο τετραήμερο επιμορφωτικό και εκπαιδευτικό σεμινάριο διαιτησίας με τη συμμετοχή 19 ταλαντούχων διαιτητών και βοηθών διαιτητών μεταξύ 20-25 ετών  που έχουν επιλέγει από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Το πρόγραμμα CYCORE σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΚΟΠ, θα διαρκέσει έξι μήνες με βασικό στόχο τη συνεχή βελτίωση και αξιολόγηση των ταλαντούχων μας διαιτητών.

Η Ακαδημία Διαιτησίας της ΚΟΠ έχει ορίσει σε κάθε διαιτητή καθοδηγητή (coach) και η αρχή για εφαρμογή του προγράμματος έγινε στην Πάφο, όπου οι διαιτητές και οι βοηθοί διαιτητές πέραν της εκπαίδευσης τους, πέρασαν από εξέταση φυσικής κατάστασης αλλά και γραπτές εξετάσεις.

Παράλληλα, η ομάδα με τους 19 διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, ορίστηκαν σε αγώνες των Πρωταθλημάτων ΚΟΠ και μέσα από τη βιντεογράφιση των αγώνων, ακολούθησε ανάλυση των φάσεων κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Το τετραήμερο σεμινάριο έγινε στην παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας Bertrand Layec και συμμετείχαν γνωστά ονόματα εκπαιδευτών διαιτησίας της UEFA.

Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι εκπαιδευτές Marc Batta (υπεύθυνος UEFA CORE), Leonid Koloshim (εκπαιδευτής UEFA CORE), Victor Kassai (πρώην ELITE Διαιτητής UEFA), Maciej Wierzbowski (υπεύθυνος εκπαίδευσης βοηθών διαιτητών) αλλά και εκπαιδευτές της ΚΟΠ.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent