Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies και με στόχο τη διάκριση.
Η πρωταθλήτρια μας όπως είναι γνωστό θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση της διοργάνωσης UEFA Women's Champions League και όλοι οι αγώνες για τον έβδομο όμιλο θα διεξαχθούν στη Λετονία.
Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό τη Λετονία την Τρίτη 6 Αυγούστου και στις 7 Αυγούστου θα δώσει τον πρώτο της αγώνα με αντίπαλο τη Rīgas FS.
Στις 10 Αυγούστου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Braga Πορτογαλίας και φινάλε στις 13 Αυγούστου την Sturm Graz Αυστρίας.
Στην προκριματική φάση θα λάβουν μέρος 40 ομάδες που κληρώθηκαν σε δέκα ομίλους των 4 ομάδων και η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο θα πέρασει στη φάση των «32».
Η αρχηγός της ομάδας Δανάη Ελένη Σιδηρά μας δήλωσε ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση:
«Γνωρίζουμε τους αντιπάλους που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Δουλέψαμε σκληρά και με την προσθήκη νέων ποδοσφαιριστριών η ομάδα μας είναι σε καλό στάδιο ετοιμότητας για να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».
Σε ρυθμούς ευρωπαϊκών υποχρεώσεων η πρωταθλήτρια μας ομάδα Apollon Ladies

Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για τις μεταγραφές (04/08)

Προκήρυξη Πρωταθλήματων Γυναικών 2025 - 2026

Ο Ιταλός Αντόνιο Νταμάτο νέος Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΚΟΠ

Διετής συμφωνία χορηγίας της ΚΟΠ με τη Wurth για τη διαιτησία

Γ' Κατηγορία: Αναβλήθηκε και ορίστηκε για τις 19 Αυγούστου η κλήρωση

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Νέων Α' Κατηγορίας

Το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του Πρωταθλήματος Νέων Β' Κατηγορίας

Διαιτητές φιλικών αγώνων

Προπονητικό καμπ για συγκρότηση της νέας ομάδας Εθνικής Κορασίδων

Προκήρυξη Πρωταθλημάτων Ανδρών και Παίδων Futsal

Ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο - Να γίνετε ο Διαιτητής! (video)

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον αγώνα Αυστρία-Κύπρος (6 Σεπτεμβρίου)

Αλλαγές κανονισμών διαιτησίας 2025 - 2026

Προκήρυξη Σεμιναρίου UEFA GOALKEEPING A
