Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών για σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2009/2010, ζητά τη δήλωση ενδιαφέροντος από όσα Σωματεία θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα.">

Αιτήσεις για νέα Σωματεία Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Πέμπτη, 2 Ιουλίου 2009
Η Επιτροπή Ποδοσφαίρου Γυναικών για σκοπούς καλύτερης διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2009/2010, ζητά τη δήλωση ενδιαφέροντος από όσα Σωματεία θα ήθελαν να λάβουν μέρος στο νέο Πρωτάθλημα.
 
Τα σωματεία που επιθυμούν να ενταχθούν στην ΚΟΠ και να λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα θα πρέπει απαραίτητα η δήλωση ενδιαφέροντος να υποβληθεί γραπτώς προς την Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου, Ταχ. Κιβ. 25071, Λευκωσία με ταχυδρομείο, διά χειρός ή με φάξ στον αριθμό 22-590544, το αργότερο μέχρι τις 20.07.2009.
 
Προϋποθέσεις:
Α) Τα Σωματεία να είναι στεγασμένα και να λειτουργούν νόμιμα βάσει της κείμενης νομοθεσίας, σαν Σωματεία / Λέσχες και να είναι επίσης εγγεγραμμένα στο Μητρώο Σωματείων του ΚΟΑ. Αντίγραφα των εγγράφων αυτών, θα πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να σταλούν στην ΚΟΠ μαζί με την αίτηση συμμετοχής.
 
Β) Να έχουν στη δύναμη τους το ελάχιστο 18 ποδοσφαιρίστριες.
 
Γ) Να έχουν στη διάθεση τους περιφραγμένο στάδιο, το οποίο να δηλώσουν και το οποίο να ανταποκρίνεται  στις προδιαγραφές διεξαγωγής αγώνων και να διαθέτει αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών.
 
Δ) Εάν το στάδιο που θα δηλωθεί δεν ανήκει στο ενδιαφερόμενο Σωματείο, να επισυναφθεί στην γραπτή δήλωση ενδιαφέροντος και βεβαίωση της αρχής που θα παραχωρήσει το στάδιο.
 
Περιεχόμενο αίτησης
Τα Σωματεία αυτά θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου 2009. Η ημερομηνία αυτή μπορεί να παραταθεί κατά την απόλυτη κρίση της Επιτροπής. Η αίτηση θα πρέπει να περιέχει:
 
Α) Δήλωση ότι το Σωματείο αποδέχεται ανεπιφύλακτα το Καταστατικό, τους Κανονισμούς της Ομοσπονδίας, και το περιεχόμενο της Προκήρυξης και ότι θα συμμορφώνεται με τις εκάστοτε περί Γυναικείου αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της Ομοσπονδίας.
 
Β) Αντίγραφο πιστοποιητικού ότι είναι εγγεγραμμένο βάση της κείμενης νομοθεσίας σαν Σωματεία / Λέσχες.
 
Γ) Αντίγραφο πιστοποιητικού ότι είναι εγγεγραμμένο στο Μητρώο Σωματείων του ΚΟΑ.
 
Δ) Πίνακα στον οποίο θα φαίνονται το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, τα τηλέφωνα, το φαξ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, το γήπεδο / αίθουσα που έχει στην διάθεση του για τους εις έδραν αγώνες του, τα χρώματα της ομάδος του, και οτιδήποτε άλλο απαιτείται με βάση την κειμένη Νομοθεσία.
 
Ε) Κατάλογο 18 ποδοσφαιριστών όπως και οι αιτήσεις τους για εγγραφή στο Ειδικό Μητρώο Ποδοσφαιριστών.
 
ΣΤ) Γραπτή βεβαίωση της αρχής σταδίου ότι παραχωρεί το στάδιο της για τους εντός έδρας αγώνες του σωματείου. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent