Συνεργασία ΚΟΠ – Βετεράνων για αναβάθμιση της επόμενης διοργάνωσης (ικανοποίηση για τον απολογισμό της χρονιάς)

Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019
Στιγμιότυπο από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΚΟΠ.
-------------------------------------------------------


Η αρχή κατέγραψε χρήσιμα συμπεράσματα που θα βοηθήσουν στους σχεδιασμούς της ΚΟΠ για περαιτέρω αναβάθμιση της διοργάνωσης βετεράνων. 

Οι εκπρόσωποι των 17 ομάδων που έλαβαν μέρος στο πρώτο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων που ολοκληρώθηκε πρόσφατα κάτω από την αιγίδα της ΚΟΠ, είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Παλιές μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου μας εξέφρασαν ικανοποίηση και χαρά που η ΚΟΠ έβαλε κάτω από την ομπρέλα των διοργανώσεων της και τους βετεράνους, δηλώνοντας έτοιμοι να βοηθήσουν με τη σειρά τους για την αναβάθιση της διοργάνωσης σε παγκύπρια βάση.

Η ΚΟΠ ήδη αξιολογεί όλα τα δεδομένα μετά και από την εμπειρία της πρώτης διοργάνωσης και ο σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου πριν ληφθούν τελικές αποφάσεις, θα συζητηθεί εκ νέου στην παρουσία εκπροσώπων από ομίλους βετεράνων. 

Για το σκοπό αυτό θα δημιουργηθεί μάλιστα μόνιμη επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι από τις ίδιες τις ομάδες των βετεράνων μας.

Στο Παγκύπριο Κύπελλο Βετεράνων όπως είναι γνωστό συμμετείχαν δεκαεπτά ομάδες και οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως στην επόμενη η συμμετοχή θα είναι αυξημένη, καθώς στη σύσκεψη συμμετείχαν και εκπρόσωποι από ομάδες που δεν έλαβαν μέρος στην πρώτη διοργάνωση.

Τελευταίες Ειδήσεις

Επόμενοι Αγώνες

Χορηγοί

Αχαιών 10 2413 - Έγκωμη Λευκωσία Κύπρος

Τηλ. : +357 22352341 , +357 77771606

Φαξ : +357 22590544

Ταχ. Διεύθυνση : Τ.Θ. 25071, 1306 - Λευκωσία Κύπρος

Ηλ. Ταχυδρομείο : info@cfa.com.cy

Copyright © 2018 CFA | Privacy policy - Terms of Use - Cookie Policy | Developed and Hosted by Change your consent